Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El britànic Ben Poole tanca la seva gira estatal a Cambrils

La Mostra de Jazz i Blues de Cambrils acollirà al jove guitarrista de blues el divendres 19 d’octubre, a les 23h, a la Boheme de Cambrils

El guitarrista Ben Poole, durant la gira del seu últim disc 'Anytime you need me' El guitarrista Ben Poole, durant la gira del seu últim disc 'Anytime you need me' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 18 Octubre 2018 12:19

El guitarrista britànic de blues Ben Poole, liderant la seva pròpia banda Ben Poole Band, tanca aquest divendres al vespre la seva llarga gira estatal amb un concert a La Boheme de Cambrils a les 23.00h dins la programació de la 10a Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils que organitza Cambrils la mar de jazz.

Ben Poole, amb només 28 anys, està sent descrit com un dels artistes joves més excitants de rock, blues & soul que ha sortit del Regne Unit en els últims temps. Tot i la seva joventut, Ben Poole ja ha fet diverses gires per l’Estat espanyol. L’actual tour de Poole ha oferit quinze concerts només durant el mes d’octubre, passant per ciutats com Saragossa, Bilbao Madrid o Barcelona on aquest divendres també farà una masterclass. En aquesta gira està presentant en directe les cançons del seu nou disc, que tot just acaba de sortir al mercat i que porta per títol ‘Anytime you need me’.

Cinema amb tocs de jazz

D’altra banda, aquest dijous a les 20.30h al Cinema Rambla de l’Art de Cambrils continua el cicle de música i cinema que organitza conjuntament Cambrils la mar de jazz i ACTE (Agrupació Cinematogràfica del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre). En aquesta ocasió es projectarà el documental ‘Michel Petrucciani’ de Michael Radford, al voltant de la vida d’aquesta pianista francès afectat per diverses deficiències físiques però que va poder superar per triomfar a tot el món.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: