Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle 'Contacontes de tardor al Tarragonès' s'iniciarà al Catllar

El fil conductor seran els contes dels primers cristians, coincidint amb el tema central del 4t Congrés Internacional d'Arqueologia Clàssica i Món Antic

El cicle el faran tres contacontes: la Rat Cebrián, l’Agustí Farré i la Karme González El cicle el faran tres contacontes: la Rat Cebrián, l’Agustí Farré i la Karme González CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Octubre 2018 16:58

“Conten que els primers crisitians... Fa 2018 anys, històries i creences anaven de bracet. Us convidem a conèixer-les”, és el títol del nou cicle de contes que es desenvolupa aquesta tardor a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès i que començarà el divendres 19 d'octubre, a les 18h, a la Biblioteca Municipal del Catllar. 

Un dels programes que desenvolupa el Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, és el que apropa històries a través dels contes, als nens i a les nenes de la comarca. Gràcies al patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana es pot donar continuïtat a aquesta activitat, amb un nou cicle 'Tardor de contes a les Biblioteques i Punts de lectura del Tarragonès', amb la participació dels municipis del Catllar (19 d'octubre), Roda de Berà (20 d'octubre), els Pallaresos (24 d'octubre), la Nou de Gaià (26 d'octubre), Salomó (5 de novembre), la Canonja (7 de novembre), Creixell (9 de novembre), Perafort (16 de novembre), Vilallonga del Camp (23 de novembre) i Torredembarra (30 de novembre).

La FPMC té previst celebrar el 4t Congrés Internacional d’Arqueologia Clàssica i Món Antic, el tema central del qual serà 'El Cristianisme en l’Antiguitat tardana. Noves perspectives'. Com s'ha anat fent cada dos anys quan es celebra el Congrés Internacional, s'ha volgut que l’eix temàtic de la tardor de contes sigui el mateix “Conten els primers cristians... Fa 2018 anys, històries i creences anaven de bracet.”

El cicle el faran tres contacontes: la Rat Cebrián, l’Agustí Farré i la Karme González, que també tenen una llarga trajectòria al món de les biblioteques, l’ensenyament i les arts escèniques, per tant, saben molt bé què es fa a les biblioteques i els continguts que poden agradar i enriquir als infants. Tots tres, des de la seva perspectiva i de la seva manera personal d’explicar contes, ens aproparan històries i emocions. La Rat “Al final de l’Imperi romà, quan era arriscat voler ser cristià”; l’Agus “Els primers cristians” i la Karme “Pedreta a pedreta s’explica una bona historieta”.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: