Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una comèdia musical inicia els espectacles familiars d'aquesta tardor al Vendrell

'Alícia al país de les meravelles' arriba aquest diumenge 7 d'octubre, a les 12h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG)

Escena de la comèdia musical 'Alícia al país de les meravelles' Escena de la comèdia musical 'Alícia al país de les meravelles' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Octubre 2018 12:18

El 'Temporada' de tardor del Vendrell encetarà la seva programació familiar el proper diumenge 7 d’octubre, a les 12h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG), amb la comèdia musical 'Alícia al país de les meravelles'.

El dia que l’Alícia fa deu anys, li regalen el primer mòbil. El conill blanc, però, l’hi roba i ella haurà de recórrer el País de les Meravelles fins arribar al palau dels mòbils per recuperar-lo. Amb aquest viatge, l’Alícia s’adona que no pot viure com fins ara, que enganxada al mòbil es perd moltes coses, com el valor de la imaginació i de la lectura.

Després d’emocionar-nos amb Litus, la dramaturga Marta Buchaca s’ajunta amb Viu el Teatre per presentar una Alícia rabiosament contemporània i actualitzada. Una versió del mite de Lewis Carroll amb la qual és impossible que grans i petits no s’identifiquin i reflexionin. Una comèdia musical que farà riure, emocionar i gaudir a tota la família.

Per reservar o comprar les entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l'aforament ho permet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: