Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba l'hora del Jazz a la Capsa de Música de Tarragona

Eladio Reinón Jazz Quartet actuarà aquest diumenge 23 de setembre, a les 20h, a la Capsa de Música

El saxofonista Eladio Reinón, El saxofonista Eladio Reinón, CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Setembre 2018 19:33

Segona edició a Tarragona del reconegut cicle de concerts “l’Hora Del Jazz, Memorial Tete Montoliu” de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM) amb un concertàs d’alt nivell jazzístic d’aquest Quartet de Jazz liderat per Eladio Reinón i format per intèrprets amb una extensa carrera professional i que ha tocat en Festivals com el de Barcelona, València, Girona, Sant Sebastià, Copenhaguen, Århus, Belo Horizonte, La Pau, Santa Creu, Caracas, Barquisimeto i un llarg etc, així com en infinitat de clubs de jazz i sales de concert.

L'estètica musical del quartet, recull influències de diverses tradicions musicals, des del flamenc i la música llatina fins a la música clàssica de principis del XX, però sempre amb el jazz com a principal referent i amb la improvisació com a element primordial.El repertori està basat en les composicions originals d'Eladio Reinón i també inclou arranjaments de clàssics del jazz i latin jazz.

Actiu en l'escena jazzística des de principis dels 80, Eladio Reinón, ha tocat en infinitat de festivals, sales de concert i clubs de jazz i ha gravat nombrosos discos com a acompanyant i com a líder, sent premiat en diverses ocasions com a millor solista, millor disc i millor director.

Entre els seus treballs més destacats trobem els enregistraments amb Tete Montoliu, Bebo Valdés, Jack Walrath, Idris Muhammad i germans Rossy entre d'altres.

El quartet està format per Eladio Reinón, saxo tenor; Albert Bover, piano; Jordi Gaspar, contrabaix i Roger Gutiérrez, bateria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: