Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pont d'Arcalís posa el punt i final al 30è 'Música a la Vila'

El grup liderat per Jordi Fàbregas, un referent de la música folk, clourà aquest dimecres 29 d'agost el festival del Vendrell

El Pont d'Arcalís és un referent de la música folk i d'arrel del nostre país El Pont d'Arcalís és un referent de la música folk i d'arrel del nostre país CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Agost 2018 17:34

La plaça del Tívoli del Vendrell serà l'escenari, aquest dimecres 29 d'agost, a les 22h, de l'últim concert del 30è 'Música a la Vila', a càrrec d'El Pont d'Arcalís, tot un referent de la música folk.

Més de 20 anys damunt dels escenaris han convertit El Pont d’Arcalís en un referent en l’àmbit de la música folk i d’arrel del país, concretament de les comarques pirinenques. Per tant, la programació de la trentena edició del festival vendrellenc 'Música a la Vila' es tanca amb un clàssic del món de la música tradicional.

El Pont d’Arcalís compta amb una desena de discos editats i amb més de vint anys de recerca, arranjaments i agitació al voltant dels sons, de la cultura popular, dels costums i de la manera d’entendre la vida de la gent de muntanya.

El grup està fomrat per Jordi Fàbregas, veu, guitarra, gralla i ànima del grup; Jordi Macaya, viola, tarota, ocarina, veu; Isidre “Tito” Pelàez, tarota, flauta, flautí, ocarina, simbomba; i Cati Plana, acordió diatònic, percussió tradicional.

El concert d'aquest dimecres serà gratuït.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: