Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El FIM d'Altafulla tancarà amb el concert de Friedrich Piano Trio

L'actuació tindrà lloc el proper dimecres 29 d'agost, a les 22h, a la plaça de l'Església 

Imatge d'arxiu del Friedrich Piano Trio Imatge d'arxiu del Friedrich Piano Trio CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Agost 2018 10:40

El 31è Festival Internacional de Música d'Altafulla posarà el punt i final a aquesta edició amb el concert a càrrec de Friedrich Piano Trio, que tindrà lloc el proper dimecres 29 d'agost, a les 22h, a la plaça de l'Església. 

Friedrich Piano Trio és una formació integrada per músics versàtils i apassionats que neix amb l'ambició d'interpretar el gran repertori existent per a aquest trio, combinant-ho amb obres i compositors que en poques ocasions tenim el privilegi d'escoltar.

Tots tres són professors del Conservatori Municipal de Música de Barcelona i posseeixen una àmplia experiència concertística en diverses formacions. Igualment, els seus components sumen experiència com a solistes i membres de diverses agrupacions camerístiques i orquestrals amb les quals han obtingut diversos premis (Premi Nacional de Música de Cambra Montserrat Alavedra, Premi Joan Massià, Premis Enderrock).

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: