Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Manu Guix tancarà la programació d'estiu a l'Auditori Pau Casals

Manu Guix actuarà a l’Auditori Pau Casals del Vendrell aquest dissabte 25 d’agost, a les 20:30h, presentant el disc ‘Després de Tot’

Manu Guix, que serà a l'Auditori Pau Casals aquest dissabte 25 d'agost. Manu Guix, que serà a l'Auditori Pau Casals aquest dissabte 25 d'agost. CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 24 Agost 2018 12:00

Després de més de cinc anys de silenci discogràfic, l'artista català presenta ‘Després de tot’, un recull de tretze cançons que es mouen entre el pop i el soul d’autor, que el fan consolidar com un dels grans intèrprets i compositors del nostre país.

Des de l'Auditori Pau Casals s'aconsella comprar l'entrada anticipada, ja que el concert ha generat bona expectació I ja hi ha venut més de la meitat de l'aforament.

Les entrades tenen un preu de 12€ i es poden adquirir al web www.ticketea.com , a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24, de 10 a 14h) i al mateix Auditori Pau Casals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: