Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El FIM d'Altafulla encara la seva recta final amb passió andalusa

La ballarina Raquel Parrilla Sánchez, acompanyada de piano i guitarra, ballarà flamenc aquest dimarts 21 d'agost, a les 22h

La ballarina Raquel Parrilla i els germans Cuena al piano i la guitarra. La ballarina Raquel Parrilla i els germans Cuena al piano i la guitarra. CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Diumenge, 19 Agost 2018 23:26

El Festival Internacional de Música (FIM) d'Altafulla arriba a la seva última setmana amb l'actuació aquest dimarts de la ballarina de flamenc Raquel Parrilla Sánchez, qui ha actuat en grups de música de cambra dansa espanyola, clàssica i contemporània.

Al piano i la guitarra estan els germans Cuenca, considerats per la crítica com “únics en la manera de fondre en un els dos instruments amb més elegància i finor del toc”. Tots dos junts han actuat en auditoris com el Carneig Hall de Nova York o l'Auditorio Nacional i Teatro Nacional de Madrid.

El concert serà aquest dimarts 21 d'agost a les 22h a la plaça de l'Església d'Altafulla. Les entrades es poden comprar a través del web de TaracoTicket, a l'oficina de turisme d'Altafulla o una hora abans del començament de la funció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: