Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Auditori Pau Casals acull l’Artem Trio

Serà aquest dissabte 18 d’agost a les 20:30h amb un preu de 10€ per persona

Artem Trio ve des dels Països Baixos en concert a l'Auditori Pau Casals Artem Trio ve des dels Països Baixos en concert a l'Auditori Pau Casals CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 16 Agost 2018 10:19

L'Auditori Pau Casals continua la seva programació d'estiu amb un concert, aquest dissabte 18 d’agost a càrrec d'Artem Trio. Amb seu als Països Baixos, es va originar l’any 2015 com a grup format al Conservatori de Rotterdam, Codarts. Des de les seves primeres actuacions s’han distingit per la seva apassionada, energètica i expressiva interpretació en públic.

El trio va ser guardonat amb el Primer Premi al Concurs Internacional de Música de Cambra de Montserrat i el tercer premi al Concurs Internacional de Música de Cambra de Vinaròs l’any 2017. A l’abril del 2018 va ser finalista al Concurs “Paper de Música” de Capellades, rebent una molt bona crítica del Mestre Antoni Ros Marbà. Artem trio ha tocat en diferents auditoris dels Països Baixos, França i Espanya, com també en festivals de renom com el Kamermuziekfestival den Haag o el Zoom Kamermuziekfestival.

Les entrades ja es poden adquirir al web www.ticketea.com, a la regidoria de Cultura del Vendrell (La Rambla, 24, de 10 a 14h) i al mateix Auditori Pau Casals, amb un preu de 10€ per persona i 7€ amb descompte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: