Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ricky Martin converteix la TAP en una pista de ball

El cantant de Puerto Rico inicia a Tarragona la gira europea del 'One world tour'

Ricky Martin, aquest dimarts a la nit, a l'escenari de la TAP Ricky Martin, aquest dimarts a la nit, a l'escenari de la TAP M.ANGELS BLADÉ
Espectacles Josep Cartanyà
Dimarts, 14 Agost 2018 19:47

Minuts abans de començar el concert, el públic de la Tarraco Arena (TAP) de Tarragona va fer diverses vegades l'ona, preparats per donar el tret de sortida de l'Spanish Tour 2018 de Ricky Martin. El cantant puertoriqueny arrencava puntualment a les 22:30h la gira europea del 'One world tour', amb 'María', que va servir per posar-se a la butxaca el públic que omplia la TAP. L'epectacle va estar marcar per sons dance, llatins, pop i un joc de llums espectacular acompanyat de les pantalles de vídeo d'alta definició que li donaven una nova dimensió al concert. 

Sens dubte, l'espectacle eclipsava la veu del cantant i l'acústica de la pròpia banda, que no van estar a l'alçada del que s'esperava. Però l'entusiasme dels seguidors vinguts de tot arreu i els salts dels ballarins i ballarines que dansaven al costat de Martin van ajudar a convertir la TAP en una pista de ball plena d''Adrenalina", com diu la cançó, que va alternar amb noms com 'Shake your bon-bon' o 'Tu recuerdo' a la primera part del concert.

Ricky 1

Tarragona inicia la gira europea

Una de les poques vegades que Martin es va adreçar de tu a tu al públic va ser quan es va referir a que Tarragona iniciava la seva gira que el portarà per tot Europa. El cantant puertoriqueny també va donar uns minuts de glòria a una noia del públic, d'Ucraïna, a qui va fer pujar a ballar amb les ballarines i va rebre com a recompensa un petó d'en Ricky. 

Ricky, que va canviar de vestit en diverses ocasions, ja tenia el concert en el punt on volia, amb la pista i la graderia calenteta. Era el moment de 'Livin la vida loca', el seu major èxit, insuperable en xifres i on no han passat els anys. Martin ballava apuntalant les cames i movent-se d'esquerra a dreta. El cap cap enrere, el micròfon aquí i allà, i el públic, a la butxaca, que és del que es tracta. Ningú li podrà negar les seves dots com ballarí ni com a showman, encara que hagi superat la barrera dels 45 anys.

Ricky grup

Instants solidaris

Un altre moment per recordar del concert va ser quan a la pantalla va aparèixer un vídeo de la Fundación Ricky Martin que ajuda a nens i nenes de països del tercer món, a qui li va dedicar 'Somos la semilla', tot una declaració d'intencions del granet de sorra que tothom pot aportar per evitar les desigualtats del món. Més tard, el cantant oferiria a l'auditori un grapat de balades que van servir perquè l'artista desplegués la seva faceta més romàntica.

A ballar

A partir d'aquí, el concert s'accelera -comença la revetlla- amb un popurri dels temes que van forjar la seva carrera, amb els ritmes llatins com a senyal. Amb cançons com 'La bomba', 'Por arriba, por abajo' o 'Pégate', Martin es creixia i el públic li seguia la coreografia. El ball i la força de l'espectacle arriba al seu punt àlgid amb 'The Cup of Life', la cançó del mundial de futbol a França 1998.

Ricky 3

Quan no s'havia complert ni els 90 minuts de concert, l'artista reapareix per fer l'únic bis de la nit amb 'La mordidita', un èxit com els d'abans, en què Ricky canta, balla i sobretot té clar el perquè està en un escenari.

I amb aquesta cançó Ricky Martin posava el punt i final al se pas per Tarragona. Potser els qui van pagar més de 100 euros per estar al Platinum Front Stage, o entre 50 i 75 euros per seguir el concert des d'altres punts del recinte, se'n van enrecordar per un moment que artistes com Pablo Alborán o Ara Malikian, a la mateixa TAP, o David Bisbal o Bunbury, al festival de Cambrils, van deixar esgotats els seus seguidors amb més de 2 hores de concert. 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: