Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 'Minipop Tarragona' visita la Fira de l'Avellana

El concert familiar de Joan Reig amb Sergi Esteve tindrà lloc, aquest diumenge 12 d'agost, a les 12h, al Pati de l'Escola Beat Bonaventura de Riudoms

Joan Reig amb Sergi Esteve, en una imatge d'arxiu Joan Reig amb Sergi Esteve, en una imatge d'arxiu CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Agost 2018 19:34

El festival 'Minipop Tarragona' farà una parada a Riudoms, en el marc de les noves activitats de la 38a Fira de l'Avellana, amb l'objectiu d'obrir-se a un públic més familiar. Joan Reig i Sergi Esteve (Escola Municipal de Riudoms) protagonitzaran, juntament amb Sergi Carós, un concert familiar, mentre els nens i nenes poden passar-s'ho bé tot fent tallers creatius. Serà aquest diumenge 12 d'agost, a les 12h, al Patri de l'Escola Beat Bonaventura.

En Joan Reig, bateria d'Els Pets i també membre d'altres formacions com Refugi, Mesclat i Tàrraco Súrfers arriba amb una nova aventura musical com a cantant. Es tracta del projecte més íntim i personal de l'artista constantinenc. Per primera vegada treu un recull de cançons pròpies en un projecte en solitari, com a Joan Reig.

Un recital de petit format on interpreta acompanyat per el guitarrista Sergi Esteve, cançons seves (algunes d’Els Pets) i també d'altres autors que han format part de la seva vida professional i emocional. Us ofereixen un passeig pel seu món musical més íntim.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: