Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'ajorna la presentació del nou projecte musical del saxofonista Iván Sáez

A causa de la previsió de pluges, el Jazz Fest d'Altafulla ajorna l'actuació del projecte de jazz postindustrial ((Seismic)), que havia de tenir lloc aquest dijous fins al 9 de setembre

El grup ((Seismic)), que defineix el seu jazz com a postindustrial, va gravar el videoclip de presentació del disc a una antiga fàbrica de biodièsel a un polígon de Reus El grup ((Seismic)), que defineix el seu jazz com a postindustrial, va gravar el videoclip de presentació del disc a una antiga fàbrica de biodièsel a un polígon de Reus CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 09 Agost 2018 16:37

El primer concert del Jazzfest es va celebrar dimecres 8 d’agost, amb la formació del trompetista Guillermo Calliero South American Project (S.A.P), que va oferir un repertori basat en el jazz llatí.

El petit cicle de Jazz no podrà tenir continuïtat aquest dijous amb la presentació del nou projecte de Jazz postindustrial del saxofonista Iván Sáez, donat que s’ha anul·lat i es trasllada al pròxim 9 de setembre per la forta previsió de pluges que hi ha.

Altafujazz

A banda, però, l’Altafujazz ha preparat dos concerts de jazz més durant aquest mes d’agost a l’espai Dansclass d’Altafulla, amb Kanan, Foster & Arnedo Trio el 18 d’agost i la cantant Tina Raymon, que actuarà el dia 19.

Quatre ocasions de luxe per sentir jazz de qualitat a Altafulla durant aquest mes d’agost.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: