Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Quintet de vent al FIM d’Altafulla

L’actuació del Ventus Quintet serà aquest dissabte 11 d’agost, a les 22h, a la plaça de l’Església d’Altafulla

El Ventus Quintet actuarà aquest dissabte 11 d'agost al Festival Internacional de Música d'Altafulla El Ventus Quintet actuarà aquest dissabte 11 d'agost al Festival Internacional de Música d'Altafulla CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 09 Agost 2018 10:34


El Ventus Quintet és una agrupació en actiu des de l’any 2001, formada per músics de llarg bagatge cultural. Han actuat en festivals internacionals com el Festival Mozart de Salzburgo, Torí o Stuttgart, Alemanya, entre d’altres.

Components del Ventus Quintet

A la flauta, Vicent Gelos Ten és fundador del Grup Illana i ha treballat amb l’Orquestra Clàssica de València, l’’Orquestra Filharmònica de Requena’ i l’Orquestra i Cor de la Bachakedemie de Stuttgart, entre d’altres.

A l’oboè, Domènec Hurtado Juan és professor d’oboè al Conservatori Professional de Música de València i director del projecte ‘Cursos Didàctics d’Oboè’.

Al clarinet, Miguel Ángel Tamarit ha estat membre jurat del concurs ‘The Internacional Competition. Three Generations of Mozart’, és profesor de clarinet a la Càtedra de Clarinet de la Universitat de applied Sciencies, a Fachhosuschschule Osnabrück, Alemanya i col•laborador habitual del Szymanowski Quartet i l’Associació Mozart de Torí.

A la trompa, Manuel Járrega Ventura, premiat en lnternacional Horn Competition ‘Holger Fransman’ de Lieska amb el duo Trompa i Piano Járrega-Tellechea i professor del Conservatori Municipal de Música de València ‘José Iturbi’

Al fagot, Ferran Tamarit Barreres, qui ha actuat a l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra Simfònica del Mediterrani. A més, és fagot solista de l’Orquestra Simfònica de Navarra i fundador del Quartet Concertant.

El concert es durà a terme el proper dissabte 11 d'agost, a la plaça de l’Església d’Altafulla, a les 22h, i les entrades, amb un preu de 15€, es poden comprar a l’oficina de turisme d’Altafulla, per internet o una hora abans del començament de la funció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: