Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Versions de Jazz al Festival Roca Foradada de Torredembarra

Pep Poblet & Nito Figueres juntament amb la veu de Txell Sust seran aquest divendres 10 d’agost ,a les 22:30h, a la plaça d’Antoni Roig i Copons a Baix a Mar

Pep Poblet & Nito Figueres i Txell Sust, seran a la Roca Foradada, aquest divendres 10 d'agost Pep Poblet & Nito Figueres i Txell Sust, seran a la Roca Foradada, aquest divendres 10 d'agost CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 09 Agost 2018 09:54

Cançons d’artistes com Billie Joel, Queen, Gossos, Michael Jackson i Supertramp interpretades amb la veu de Txell Sust, conjuntament amb el grup Pep Poblet & Nito Figueres es podran escoltar a Torredembarra aquest divendres 10 d’agost. El grup oferirà jazz al so de cançons que s’han convertit en clàssics de la música.

El concert és aquest divendres 10 d’agost, a les 22:30h a la plaça d’Antoni Roig i Copons, a Baix a Mar, Torredembarra, i s’hi pot accedir de manera gratuïta.

Pròxims concerts

El Festival Roca Foradada continua el dimarts 14 d’agost, aquest cop a la plaça de l’Església de Clarà. També a les 22:30h amb Jazz i Bossa Nova a càrrec de Keep Calm Duet i Oscar Ribera, amb un repertori instrumental i personal dels estàndards més reconeguts del gènere.

L’última cita que ens ofereix el festival serà a la mateixa Roca Foradada, davant del port Esportiu de Torredembarra amb PORT BO, un grup d’Havaneres de Calella de Palafrugell reconegut a festivals de tota Catalunya. El concert serà el dissabte 25 d’agost, a les 22:30h i servirà de cloenda del festival.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: