Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert del Liverpool String Quartet a Porrera, Castellvell i Maspujols en solidaritat amb els presos i exiliats

El proper dilluns 13 d'agost s'iniciarà la gira a Porrera / Els beneficis dels concerts es destinaran a la Caixa de Solidaritat

Imatge d'arxiu d'una actuació del Liverpool String Quartet Imatge d'arxiu d'una actuació del Liverpool String Quartet ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Agost 2018 16:26

El pròxim dilluns, 13 d'agost, a les 20:30h, el Liverpool String Quartet oferirà un concert a la plaça de l'Església, de Porrera, en solidaritat amb els presos polítics, exiliats i tots els represaliats per defensar el dret a l'autodeterminació de Catalunya. Es tracta d'un concert organitzat per Ars Aurea Sonora en col·laboració amb Òmnium Cultural, l'ANC i l'Associació Catalana Pels Drets Civils, i té un preu de 8 euros fins al 10 d'agost (a l'Ajuntament) i de 10 euros el dia mateix del concert. En acabar l'actuació, el públic podrà gaudir d'un tastet de vins i menjars de Porrera a la plaça de l'Ajuntament, fet que servirà per recordar la jornada de l'U d'Octubre.

La XIV Gira del Liverpool String Quartet es traslladarà l'endemà dimarts 14 d'agost, a la mateixa hora, a la pista del Casal de la Gent Gran l'Era de Castellvell del Camp. I, finalment, el quartet anglès oferirà l'últim concert, el dijous 16 d'agost, a les 20:30h, a l'Esplanada de l'Ermita de Sant Antoni de Maspujols. Els beneficis dels tres concerts es destinaran a la Caixa de Solidaritat.

El Liverpool String Quartet està integrat pels músics Róisín Walters (violí), Sarah Hill (violí), Daniel Sanxis (viola) i Nick Byrne (violoncel), que aniran acompanyats pel rapsoda Jaume Comas. La formació interpretarà obres de Giacomo Puccini, Eduard Toldrà, Franz Shubert i diverses peces tradicionals catalanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: