Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cançons de taverna i música barroca al Festival Terra de Bandolers d’Alcover

El festival comptarà amb Carles Belda, Jaume Arnella i Lucentum XVI i es celebrarà el divendres 10 d’agost i el diumenge 12 

Lucentum XVI, presentarà 'De vos som amorós' al Convent de les Arts d'Alcover Lucentum XVI, presentarà 'De vos som amorós' al Convent de les Arts d'Alcover CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Agost 2018 17:52

El Festival Terra de Bandoles d’Alcover s’iniciarà amb 'Cançons de Taverna' a càrrec de Carles Belda i Jaume Arnella al Mas de Forès, dins de la Vall del Glorieta, aquest divendres 10 d’agost, a les 22:30h. Els músics oferiran cançons típiques de l’època amb tot tipus de temàtiques: amoroses, lúdiques, bàquiques i independentistes, tot acompanyats amb un acordió i una guitarra.

Belda i Arnella

També s’ofereix l’opció de realitzar una excursió amb els músics per pujar des de l’església Vella fins a l’ermita del Remei. L’hora de quedada és a les 20:30h i es recomana dur sopar i llanterna a tots els interessats.

El festival continua el diumenge 12 d’agost, a les 19h, al Convent de les Arts, amb la música antiga i barroca de ‘De vos som amorós’ de la formació Lucentum XVI. Les cançons de temàtiques variades: erotisme, amor no correspost, gelosia, nostàlgia i la Mare de Déu, corresponen a peces del 'Cançoner del duc de Calàbria, Ferran d’Aragó' i han estat adaptades per difondre l’època renaixentista i primer barroc.

Lucentum XVI és un grup de ministrers creat l’any 2013 per Pere Saragossa i Juan López amb instruments propis de l’època com el cornetto, la xeremia, el sacabutx i el llaüt.

Les entrades per aquest últim concert es poden adquirir per 9€, 6€ amb el carnet del convent, al Punt d’Informació Juvenil, al web, o a la taquilla del convent una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: