Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fito Luri tancarà el cicle de música 'EnViu'

Actuarà aquest divendres 27 de juliol, a les 20h, al claustre del convent del Carme de Valls, en un concert on cada cançó anirà maridada amb un vi de la D.O. Tarragona

Fito Luri Fito Luri CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 27 Juliol 2018 08:52

Valls va encetar dimarts el cicle 'enVIu'- Música i vi' al claustre del Carme, que es desenvoluparà al claustre de l’antic convent de la plaça del Carme fins al divendres 27. Presentat conjuntament amb els cellers de la Denominació Origen Tarragona, enguany compta amb el grup de polifonia Tornaveus (dimarts), la veu de la música negra Myriam Swanson (dimecres), l’aire fresc de Guillem Roma (dijous) i el cantautor reusenc Fito Luri (divendres). Cada actuació va maridada amb vins de la D.O. Tarragona, socis patrocinadors d’aquest cicle 'enVIu'.

El cantautor reusenc Fito Luri protagonitzarà aquest divendres, a les 20h, la darrera de les actuacions, que s’inclou dins el programa 'Divins' conduït pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. En aquesta última vetllada, el públic podrà tastar cinc vins, tots produïts a l’Alt Camp, així com per primer cop una tapa personalitzada amb oli de la D.O.P. Siurana. Les localitats d’aquest darrer concert de divendres es poden adquirir de forma presencial a les oficines del Consell regulador D.O. Tarragona amb seu al carrer de la Cort de Valls, de 9 a 14 h, i també on line al web www.entradium.com.

Fito Luri: 'Silencis'

Maridatge entre els artistes del territori i els vins de la DO Tarragona produïts a l’Alt Camp. Fito Luri, ens ensenyarà el seu treball més íntim en una gira a cor obert, en solitari, sense cables, una gira pròxima, on el cantautor disposa davant de públics reduïts aquelles cançons més intimes, les que no fa gairebé mai en directe, les que canta sol en el seu món. Cada cançó anirà precedida de la història que el va inspirar, històries carregades de sentiment i sensibilitat. Luri ha decidit no tenir complexos, ni pudor, obre la porta del que sent ben profund, i a pams de distància ho aboca amb els ulls tancats rere la seva guitarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: