Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

The Penguins posarà el punt i final a l''Estiu Actiu' del Centre Cívic de Valls

El concert de "reggae per a xics" tindrà lloc aquest divendres 20 de juliol, a les 19 hores, al Pati

The Penguins presentarà l'espectacle 'Reggae per a Xics' The Penguins presentarà l'espectacle 'Reggae per a Xics' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 19 Juliol 2018 20:00

La programació d'activitats de juliol 'Estiu Actiu', organitzat des de la regidoria de Joventut i Acció Cívica de l'Ajuntament de Valls, el servei de Joventut VallsJove i el Patronat Municipal d'Esports, tanca la seva cinquena edició amb el concert de Reggae per a xics del grup The Penguins. La programació va començar el 2 de juliol i s'allargarà fins el dia 23 i ha comptat amb la col·laboració d'entitats, empreses i serveis municipals com el Club Escacs Valls, l'Institut d'Estudis Vallencs, Cine Club Valls, el Magatzem del Vermut, l'Oficina Municipal d'Informació Turística i l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard.

The Penguins

El concert de clausura, aquest divendres 20 de juliol, a les 19 hores, al Pati, amb l'espectacle 'Reggae per a Xics' del grup The Penguins és el plat fort de l'edició d'enguany. Una proposta adreçada al públic infantil i familiar de la banda The Penguins, que acumula gairebé 200 concerts, més de 10.000 discos venuts i el premi ARC 2015 al millor espectacle per a públic familiar, i que els ha consolidat com un grup de referència en aquest sector de la música. El grup presentarà el seu tercer disc amb la mateixa fórmula de cançons populars i tradicionals del repertori català passades pel sedàs del ritmes jamaicans.

Altres propostes de l'Estiu Actiu

A banda del concert de The Penguins, l'Estiu Actiu també té altres activitats programades. El dissabte 21 de juliol, s'ha organitzat una sortida a l'Aquopolis. Finalment, dilluns 23, a les 20:30 h, la ruta 'Postes de sol al campanar de Sant Joan', organitzada per l'Oficina de Turisme, serà l'última de les activitats d'aquesta edició de l'Estiu Actiu.

Amb aquesta iniciativa, el Centre Cívic vol consolidar i ampliar el cicle lúdicofestiu de la ciutat, i potenciar les activitats comunitàries durant l'estiu en diversos espais de la ciutat. Es tracta d'una programació d'activitats oberta a tots els públics que, més enllà d'oferir activitats formatives, de lleure, d'oci, culturals o espectacles infantils, pretén generar un espai de trobada, de confluència i de participació als carrers i places de la ciutat de Valls.

Ja han passat un miler de persones a les activitats realitzades fins al moment a aquesta edició de l''Estiu Actiu'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: