Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Se suspenen els dos primers concerts del Festival de Música de Cambrils per problemes "tècnics" de l'organització

Sense les actuacions de Pastora Soler ni Al McKay, el certamen començarà el 28 de juliol en lloc del 26 de juliol

Els concerts de Pastora Soler -a la imatge-, que havia de donar el tret de sortida al festival el 26 de juliol, i d'Al McKay's Earth Wind & Fire, programat pel 27 de juliol, s'han anul·lat Els concerts de Pastora Soler -a la imatge-, que havia de donar el tret de sortida al festival el 26 de juliol, i d'Al McKay's Earth Wind & Fire, programat pel 27 de juliol, s'han anul·lat RTVE
Espectacles ACN
Dilluns, 16 Juliol 2018 19:43

Els dos primers concerts del 44è Festival Internacional de Música de Cambrils s'han suspès per problemes tècnics i logístics de l'organització, segons ha informat aquest dilluns la promotora, Concert Studio. A causa de qüestions relatives amb l'espai, els concerts de Pastora Soler, que havia de donar el tret de sortida al festival el 26 de juliol, i d'Al McKay's Earth Wind & Fire, programat pel 27 de juliol, s'han hagut d'anul·lar.

Així, el certamen començarà dos dies més tard del que estava previst, el 28 de juliol, amb l'actuació de Kase.O. Els concerts suspesos no es reprogramaran. L'organització ha començat a notificar per telèfon o correu electrònic els clients que havien comprat les entrades pels concerts afectats per retornar-los els diners. La devolució s'ha començat a fer aquest dilluns i l'import se'ls reintegrarà en un termini màxim de dos dies.

El festival compta amb les actuacions de conjunts com David Bisbal, Jorge Drexler, Miguel Poveda, Juanes, Sweet California, La Pegatina o Enrique Bunbury.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: