Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sis companyies internacionals presentaran els seus espectacles al Youngfitt

El certamen de propostes internacionals avantguardistes, celebrat en el marc del FITT, tindrà lloc els dies 17, 18 i 18 de juliol al Teatre Metropol

Imatge de l'espectacle 'Las muertes de los otros' de Fernando Montoya icnlòs al Youngfitt Imatge de l'espectacle 'Las muertes de los otros' de Fernando Montoya icnlòs al Youngfitt FITT
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 16 Juliol 2018 11:02

En aquesta cinquena edició, els organitzadors del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT) han volgut donar un nou impuls al Youngfitt, un certamen de les propostes internacionals més arriscades i avantguardistes. La mostra, que s’organitza en el marc del festival de noves dramatúrgies de Tarragona, comptarà amb dos espectacles per dia amb sopar, dos workshops i un premi del públic.

El Teatre Metropol serà l’encarregat d’acollir el Youngfitt que se celebrarà els dies 17, 18 i 19. En ell sis companyies internacionals presentaran els seus espectacles. El públic podrà gaudir cada dia de dos espectacles, a les 19:00 i a les 21:00 hores, i, entre un espectacle i un altre, tothom podrà sopar al jardí del teatre. A més, pel sol fet de venir un dia, els espectadors podran assistir als dos workshops que les companyies Atresbandas i Paul O’Donnell oferiran els dies 18 i 19 de 10:00 a 14:00 hores al teatre El Magatzem.

Estrenarà el certamen, el dia 17 a les 19:00 hores, la companyia catalana Atresbandes amb ‘Locus Amoenus’. El segon espectacle serà ‘Las murtes de los otros’ de Fernando Montoya que ve des d’Eusakdi. El dimecres 18, a les 19:00 hores, Mokhallad Rasem ,provinent d’Iraq, presentarà ‘Soul Seekers’; i des d’Anglaterra arriba Paul O’Donnell amb ‘We’ve got each other’. L’últim dia del Youngfitt comptarà amb ‘D5, Pantani’ de la companyia italiana Loftheatre, a les 19:00 hores mentre que ‘Palmyra’ de Bertrand Lesca & Nasi Voutsas serà l’encarregada de tanca el certamen de propostes internacionals i avantguardistes.

Com l’edició passada, es manté el premi FITT del públic, dotat amb 1.000 euros. El funcionament de la votació és molt senzill, el públic rebrà dues butlletes amb els noms dels espectacles i haurà de puntuar-los de l’1 al 10. El premi es lliurarà el dia 19 a la companyia que hagi sumat una puntuació més elevada a partir de les valoracions dels assistents. Com a novetat, enguany s'incorporen dos premis més lliurats pel jurat: un al millor espectacle, dotat amb 2.000 euros, i un altre pel millor intèrpret, al qual el Mercat Central li regala un lot de productes. El jurat està integrat per tres professionals de diversos àmbits relacionats amb el teatre contemporani: Magda Puyo, directora de l'Institut del Teatre de Barcelona, directora d'escena, dramaturga i professora de Direcció i d'Interpretació; Oriol Puig, cap d'Arts Escèniques del digital de la cultura Núvol, crític, cronista i investigador teatral; i Carlos Aladro, director d'escena i director artístic del Festival de Otoño de Madrid i del Festival Clásicos en Alcalá.

Les entrades i abonaments estan a la venda a la pàgina oficial del Festival www.fitt.cat i a les taquilles de la Sala Trono-Armanyà els dijous i divendres de 18:00 a 20:00 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: