Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Banda Unió Musical de Tarragona i la Banda Simfònica de Reus ofereixen un concert “mà a mà”

El concert conjunt que tindrà lloc aquest diumenge 15 de juliol, al Teatre Tarragona, vol celebrar el 25è aniversari de la BUMT i el 10è de la BSR

La Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT), en una imatge d'arxiu La Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT), en una imatge d'arxiu BUMT
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Juliol 2018 11:10

La Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) oferirà, aquest diumenge 15 de juliol, el seu tradicional concert d'estiu al Teatre Tarragona. Enguany, aquest concert serà especial, ja que la BUMT compartirà escenari amb la Banda Simfònica de Reus (BSR).

Així doncs, les dues bandes s’han unit en un nou projecte que preveu un concert anual conjunt la primera quinzena de juliol. L’estrena d’aquesta primera edició d'aquest “mà a mà” de les dues bandes de música tindrà lloc a Tarragona dins dels actes de celebració del 25è aniversari de la BUMT. Hi participaran les dues bandes i cada una actuarà en una de les parts d’aquest concert simfònic d’alta qualitat artística. Coincideix, a més, que la BSR celebra el seu 10è aniversari.

El repertori que es podrà escoltar en aquest concert serà un repertori simfònic variat. Així doncs, s'hi interpretaran obres com el pasdoble 'La Vereda', 'Mambo from West Side Story', o 'Give us this day', entre d'altres.

El concert se celebrarà el proper diumenge 15 de juliol a les 20 hores al Teatre Tarragona. Les entrades es poden aconseguir a la web Tarracoticket o bé a les taquilles del teatre.

La Banda Simfònica de Reus

La Banda Simfònica de Reus neix de la voluntat de dos alumnes del Col·legi Pare Manyanet i el Conservatori de Reus. Al gener de 2008 va fer el seu primer concert de presentació. Ha participat en diferents concursos de bandes i en les seves actuacions ha fusionat diferents estils. Enguany, la BSR compleix 10 anys.

La Banda Unió Musical de Tarragona

La BUMT va néixer a Tarragona el 1993, fruit de la iniciativa d'un jove grup d'estudiants de musica i alguns músics veterans, amb la intenció de crear un espai per a tocar en grup i oferir la seva música com a ciutat. Actualment, les principals actuacions de la BUMT, formada per una setantena de músics, són en dies assenyalats de Tarragona, com Sant Magí o Santa Tecla, i també en els concerts de Primavera, Santa Cecília o Nadal, entre d'altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: