Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nit flamenca al TÀG del Vendrell

L'espectacle flamenc estarà protagonitzat, entre altres, per la bailaora vendrellnca Beatriz Rodríguez i arriba aquest dissabte 14 de juliol, a les 21h, al Teatre Àngel Guimerà

L'escenari del Teatre Àngel Guimerà (TàG) acollirà la "Noche Flamenca", aquest dissabte 14 de juliol L'escenari del Teatre Àngel Guimerà (TàG) acollirà la "Noche Flamenca", aquest dissabte 14 de juliol CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 13 Juliol 2018 19:16

Aquest dissabte 14 de juliol, a partir de les 21h, el Teatre Àngel Guimerà (TàG) del Vendrell serà l'escenari d'un espectacle flamenc en directe, a càrrec de la bailaora vendrellenca Beatriz Rodríguez i altres artistes coneguts. En concret, l'acompanyaran Alberto Ruiz i Beatriz Higueras, al baile, Juanma Mora i Marcos Martínez, al cante, i Antonio Santiago, a la guitarra.

L'organitzadora de l'espectacle és la mateixa Beatriz Rodríguez, que considera aquesta iniciativa com "una manera de conèixer el flamenc per autèntics professionals d'aquest art a casa nostra".

L'entrada són 10 euros i la taquilla estarà oberta, el mateix disssabte, a partir de les 20 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: