Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El grup Alma Cello Quartet ofereix un concert gratuït als Jardins del Banc d'Espanya

El concert de la formació de violoncels tindrà lloc aquest divendres 13 de juliol, a les 22h, a Tarragona

Alma Cello Quartet Alma Cello Quartet CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 13 Juliol 2018 08:49

Els Jardins del Banc d'Espanya acolliran aquest divendres 13 de juliol, a les 22 h, el concert del grup Alma Cello Quartet, organitzat per l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) i l'Escola Municipal de Música de la ciutat.

Alma Cello Quartet és una formació de violoncels nascuda a Barcelona fruit de l’amistat i projectes compartits. Inicialment creada amb la voluntat d’interpretar obres escrites exclusivament per a quartet de violoncels, van voler fer un pas més enllà. Del desig d’explorar i ampliar les seves possibilitats, presenten un repertori amb l’arranjament d’obres escrites per altres formacions. El resultat ofereix un programa transversal i una perspectiva pròpia.

“La nostra veu” és una proposta musical que no només vol mostrar la versatilitat del violoncel, sinó que també vol evidenciar la seva capacitat expressiva. Fent ús de l’instrument amb el registre i el timbre més similar a la veu humana, fent de les quatre veus del quartet i de les seves particularitats, una de sola; “la nostra veu”. El grup el conformen Irma Bau, Nico Cobo, Alba Haro i Eduard Raventós.

El conseller d'Educació de Tarragona, Francesc Roca, ha remarcat que "amb aquest concert i el de la setmana passada de Três Barb Band and Lady R hem estrenat els jardins del Banc d'Espanya com a espai per acollir propostes culturals. Aquest fet, conjuntament amb la mateixa obertura dels jardins i la celebració en aquest indret d'activitats de divulgació científica adreçades a la canalla ratifica l'aposta per convertir l'entorn del Banc d'Espanya en un espai viu per a la ciutadania".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: