Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Números Rojos reapareixen al festival 'Ramirock' de Parc Riu Clar

La banda vinculada al barri tarragoní participarà en el cartell del festival dedicat a l'exbaixista,  el divendres 13 de juliol / L'associació de veïns critica que l'Ajuntament encara no hagi pagat la subvenció anual

Imatge del 'Tributo a Ramiro' que es va fer, el passat 28 d'octubre del 2017, a la Capsa de Música de Tarragona Imatge del 'Tributo a Ramiro' que es va fer, el passat 28 d'octubre del 2017, a la Capsa de Música de Tarragona LA CAPSA DE MÚSICA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 10 Juliol 2018 18:54

Els seguidors del grup de rock urbà de Tarragona Números Rojos tindran una bona ocasió de poder gaudir en directe d'aquesta mítica banda, que va patir la mort del baixista Ramiro Beá, el setembe del 2015. Serà el proper divendres 13 de juliol, a partir de les 20:30h, en el marc de la vuitena edició del festival 'Ramirock', programat a les festes del barri de Parc Riu Clar. L'Associació de Veïns Amics de Parc Riu Clar ha decidit batejar així el festival que organitza cada any per tal de recordar la seva figura.

El festival estarà protagonitzat pels grups Quantum Sound, Bill Gómez - que presentarà cançons del seu nou disc-, The Cheap Trick Trio, Números Rojos i Fumetal. El cantant de Números Rojos -i persona molt vinculada al barri-, Teo Díaz, explica que en el concert de divendres oferiran cançons dels tres discos que va publicar el grup i especialment del tercer i últim disc 'Tiempo Muerto', en què va participar Ramiro.

Els veïns posen diners per salvar el festival i les festes del barri

L'AV Parc Riu Clar ha criticat que, com altres associacions de veïns, enguany encara no s'hagi cobrat la subvenció de l'Ajuntament que va destinada a cobrir bona part de les festes. Un fet que els ha fet perillar alguns actes -com el mateix festival-, ja que han hagut de negociar terminis amb l'empresa de sonorització, a més de comptar amb la col·laboració desinteressada dels grups participants.

La tensió ha arribat fins a tal punt que l'entitat veïnal ha repartit un fulletó entre els veïns i veïnes del barri tot informant-los del problema i fent-los sabedors que "els membres de la Junta estem aportant diners i inclús hem hagut de pagar el llum, l'aigua i l'assegurança del local de la nostra butxaca". Per aquest motiu, han fet una crida "a la col·laboració dels veïns i, per això, posarem una guardiola a la barra de la caseta de les festes".

Les festes de Parc Riu Clar, amb el lema "El barrio más pequeño con la sonrisa más grande", se celebren del 13 al 15 de juliol, amb activitats, gastronomia i espectacles per a tots els gustos i per a totes les edats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: