Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Obeses presenta nou disc a Tarragona

Un dels grups més creatius de l'escena actual del rock i el pop en català presenta 'Fills de les estrelles', aquest divendres 22 de juny, a les 23h, a la Capsa de Música

Imatge promocional d'Obeses Imatge promocional d'Obeses INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 21 Juny 2018 19:08

Coincidint amb la setmana de celebració del Dia Internacional de la Música, la Capsa de la Música de la Tabacalera presentarà "en exclusiva" a Tarragona el nou disc d'Obeses, "Fills de les estrelles", un dels millors grups de rock i pop en català de l’actualitat. El concert tindrà lloc aquest divendres 22 de juny, a les 23:00h.

Obeses es va formar l'any 2010 a Tona, amb la voluntat d'assolir una llibertat creativa que possibilités vivències de la música i experiències musicals que aportessin a l'oient un creixement humà fruit del gaudi sonor.

El grup va llançar el seu primer disc, 'Obesisme Il·lustrat', el 2011, i posteriorment 'Zel' el 2013. El 2015 es va publicar el seu tercer treball, 'Monstres i Princeses'. Cal dir que amb aquest tercer disc van assolir el reconeixement unànime del públic i de la crítica i van tocar com a caps de cartells al Capsa Músic Festival a Tarragona, per Sant magí del 2016, amb un ple absolut a la Capsa de Música.

El 16 de desembre de 2016 s'estrena l'òpera rock de 'Verdaguer, ombres i maduixes' a l'Atlàntida. El 13 d’abril d'enguany surt a la venda el cinquè disc titulat 'Fills de les estrelles' i el 20 d’abril comença la nova gira a la Sala Barts de Barcelona dins el Festival Guitar BCN, des d’aquest moment, amb un èxit sense precedents als seus concerts.

Obeses són: Arnau Tordera I (cantant i guitarra), Arnau Burdó (teclats i veus), Jaume Coll (baix) i Maiol Montané (bateria).

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada per 12 euros per email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.o bé per 15 euros a taquilla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: