Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El blues i el jazz s'apoderen un any més de la ciutat de Reus

La 28a edició del Reus Blues&Jazz Festival se celebrarà, del 5 al 15 de juliol, en diferents espais

La guitarrista i cantant Ana Popovic oferirà un concert el dia 13 de juliol La guitarrista i cantant Ana Popovic oferirà un concert el dia 13 de juliol CEDIDA
Espectacles Júlia Estivill
Dilluns, 02 Juliol 2018 08:08

El Blues&Jazz Festival, que se celebra des del 1991 i que també és un memorial a l’activista cultural i social reusenc Jordi Bonet Forés, arriba enguany a la seva 28a edició. Aquesta se celebrarà del 5 al 15 de juliol en diferents espais de Reus com són el Racó de la Palma, La Palma, els Jardins de la Casa Rull, el bar musical Absenta, el bar Campus i el Mas K Rock.

El festival proposa una gran diversitat de tendències que conviuen amb el Blues que representaran els dos bluesmen de la banda The Blues Prisioners (14 de juliol) i la banda de blues Dats per Blues (6 de juliol), amb Tony Sanahuja a la veu i piano, José Perpinyà a la guitarra, Sisquet Martí al baix, Manuel Valero a la bateria, Xavier Artiol a la trompeta i Dídac Gassó al saxo. Passant per el Jazz que interpretaran, independentment, el saxofonista i compositor nord-americà, Ernie Watts Quartet (13 de juliol); el compositor i pianista cubà, Alfredo Rodríguez (14 de juliol); la banda Old Style Màsters (5 i 14 de juliol) formada per Eric Sánchez a la percussió, Toni Chisvert a la tuba, Ton Soler al banjo i Josué Garcia a la trompeta i la Sweet Jazz Band (8 de juliol) que faran una Jam session amb Artemi Gras al contrabaix, Eric Sánchez a la bateria, Sergi Esparza als teclats, Camilo Rei al saxo i Josué Garcia a la trompeta.

També hi tindrà cabuda el Blues Rock que tindrà com a representants la guitarrista i cantant Ana Popovic (13 de juliol); la música d’arrel americana de Jimmy Barnatán & The Coconers (14 de juliol); del guitarrista i compositor Alex Thomas; el Vadó Blues Trio (8 de juliol) format pel guitarrista Vadó, acompanyat de Jesús Pacheco al baix i Xavier Flores a la bateria; el grup de Barcelona Mr. Gone Blues Band (7 de juliol) format per Ignasi Zamora a la guitarra i veu, David Cuenca al baix i Rodrigo a la bateria; i, finalment la banda Miguel Talavera Power Trio (22 de juliol) formada pel guitarrista, cantant i compositor Miguel Talavera, Miquel Ballester a la bateria i Jordi Franco al baix. El grup Resultones Featuring Agustí Mas (20 de juliol) oferiran Blues amb notes de Rock i Rythm and blues.

D’altra banda, els alumnes de guitarra i cant del Laboratori Musical i Atelier de la veu es fusionarn el 8 de juliol per oferir una audició dins del marc del 28è Reus Blues&Jazz Festival. A més, tots aquells músics que hi estiguin interessats podran assistir a una Master class del saxofonista Ernie Watts que donarà a conèixer ‘Un enfocament melòdic per a la improvisació’.

Les entrades anticipades tant per als concerts com per a la classe magistral es poden adquirir a www.amca.info o bé a www.4tickets.cat. També a taquilla 30 minuts abans de cada concert o al Racó de la Palma cada tarda, a partir de les 19:00 hores.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: