Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Dúo Frassegio enceta els ‘Concerts al Terrat del carrer del Vent’ de Reus

Els concerts a l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus permeten gaudir de la música en un marc poc habitual i amb vistes magnífiques sobre la ciutat

El Dúo Frassegio, actuant al cicle ‘Concerts al Terrat del carrer del Vent', amb la Prioral de Sant Pere de fons El Dúo Frassegio, actuant al cicle ‘Concerts al Terrat del carrer del Vent', amb la Prioral de Sant Pere de fons CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 14 Juny 2018 21:19

El Dúo Frassegio, format per Francesco de Grazia (guitarra) i Sergio Monsalve (contratenor), va encetar dimecres a la nit el cicle 'Concerts al Terrat del carrer del Vent', que per segon any consecutiu es du a terme a l'edifici que l'Escola i Conservatori de Música i l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus comparteixen en aquest carrer del centre de la ciutat. Els dos joves intèrprets van oferir un repertori amb peces de John Dowland, Carl Maria Von Weber, Isaac Albéniz i Leo Brower, en un marc poc habitual per aquest tipus d'actes: el terrat de l'edifici, amb una perspectiva inèdita sobre la ciutat.

El programa d'enguany inclou tres concerts protagonitzats per tres de les formacions de joves talents finalistes i guanyadores del XIII Concurs de Música de Cambra Higini Anglès, celebrat el 14 i 15 d’abril, i organitzat per l'Escola i Conservatori de la Diputació a Reus. Aquest certamen va comptar amb la participació de 34 formacions de joves estudiants de Catalunya i de la resta de l’Estat.

El proper concert serà el 20 de juny, i anirà a càrrec del duo Marta&Misaki, amb Marta Torres, flauta, i Misaki Pascual, piano. Interpretaran peces de Salvador Brotons, Francis Poulenc, Serjei Prokoviev i Paul Hindemith. Tancarà el cicle el Trio Cepheus, el 27 de juny. Aquesta formació la integren Camila Maza Sierra, violí, Àlex Olmedo Duymslaeger, violoncel, i Nil Solé Bachs, piano, els quals interpretaran peces de Beethoven i Debussy.

Enguany, el cicle s'emmarca a l’any 'Reus, Ciutat de la Música 2018', celebració que compta amb el suport de la Diputació de Tarragona. Els 'Concerts al Terrat del carrer del Vent' són d’accés gratuït amb invitació, amb un aforament limitat a 65 places.

La reserva de les invitacions es pot fer per correu electrònic el dimarts previ a cada concert a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i es podran recollir el mateix dia del concert entre les 17.00h i les 19.00h al Palau Bofarull (carrer de Llovera, 15, Reus). També es poden recollir, cas que en quedin, sense reserva prèvia el mateix dia del concert entre les 17.00h i les 19.00h al Palau Bofarull.

L'acte va ser presidit el diputat de Cultura de la Diputació, Joan Olivella, acompanyat de la regidora de Cultura de Reus, Montserrat Caelles, amb l'assistència de la cap de Cultura de la Diputació, Pilar Casas; del director de l'escola i conservatori, Víctor Santapau, i del director de l'Escola d'art i disseny, Joaquim Vilafranca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: