Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès acull dijous un espectacle de contes eròtics del Festival EVA

'Las travesuras de Eros', de Sandra Rossi, que es pot veure aquest dijous a les 20h al CMC, són quatre relats carregats d'erotisme i adreçats al públic 

'Las travesuras de Eros', de Sandra Rossi, es podrà veure aquest dijous a les 20h 'Las travesuras de Eros', de Sandra Rossi, es podrà veure aquest dijous a les 20h ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 14 Juny 2018 07:43

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha programat enguany dos espectacles gratuïts en el marc del Festival EVA. D’una banda, el públic bisbalenc ja va poder gaudir d’'Una carretada de contes' de La Guilla Teatre, el passat 10 de juny. El segon serà aquest dijous 14 de juny, a les 20h, l’Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura (CMC), que acollirà 'Las travesuras de Eros', de Sandra Rossi, quatre relats carregats d’erotisme i adreçats al públic adult.

La regidora de Cultura de La Bisbal, Judit Vidal, s’ha mostrat engrescada amb la iniciativa “és la primera vegada que la Bisbal acull aquest festival i esperem que la iniciativa sigui un èxit i es pugui repetir”.

El Festival En Veu Alta (EVA) és un festival de narració i tradició oral que es va començar a organitzar el 2005 i que, des d’aleshores, ha voltat per diversos escenaris de Catalunya. En l’actualitat el festival ofereix espectacles de petit format basats en les capacitats comunicatives de narradors, glosadors, cantants, actors, versadors o rapsodes. Una de les singularitats del festival és que, en molts casos, els llocs on es duen a terme les actuacions són espais escènics no convencionals com en el cas de l’espectacle que va tenir com a escenari la Timba de la Bisbal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: