Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Alart Quartet finalitza la seva residència a l’Auditori Josep Carreras interpretant a Schubert

El quartet de corda actuarà aquest divendres 1 de juny a l'auditori de Vila-seca i comptarà amb la col·laboració del violoncel·lista David Apellániz

L'Alart Quartet L'Alart Quartet CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 31 Mai 2018 07:59

El proper divendres 1 de juny, a les 21h, l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà un concert d’Alart Quartet, format pels violinistes Josep Colomé i Josep M. Ferrando; la viola de Miquel Córdoba i el violoncel de Josep Trescolí.

En aquest darrer concert de la residència de l’Alart Quartet a l’Auditori Josep Carreras, la formació delectarà el públic amb un repertori que comprendrà des del Barroc fins al segle XX. Un repertori que partirà del quartet de corda, en la versió més pura i íntima que ofereix Bach en els seus corals harmonitzats per a quatre veus, fins arribar al quintet de corda (quartet de corda més un violoncel) amb l’obra del compositor suís Franck Martin 'Pavane coleur du tempsç' per, finalment, interpretar una de les obres de cambra cabdals i més profundes del repertori musical: el Quintet de corda en Do Major del compositor austríac Franz Schubert.

La interpretació d’aquesta obra, acabada per Schubert dos mesos abans de morir, comptarà amb la col·laboració del violoncel·lista David Apellániz. Així doncs, d’una banda homenatjaran al gran compositor austríac en el 190 aniversari de la seva mort i, per l’altra, s’acomiadaran com a grup resident de l’AJC.

Cal recordar que les entrades es podran adquirir al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras des d'una hora abans de l'inici del concert i amb antelació, a la secretaria del Conservatori o al web de l'Auditori www.auditorijosepcarreras.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: