Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle familiar del Teatre Principal clou amb el musical 'Ai rateta, rateta'

El Replà Produccions presenta aquest dissabte 26 de maig, a les 18h, al teatre vallenc, una obra recomanada per a nens i nenes a partir de 4 anys

El Replà Produccions ens porta una revisió en format de teatre musical del clàssic conte de 'La rateta que escombrava l’escaleta' El Replà Produccions ens porta una revisió en format de teatre musical del clàssic conte de 'La rateta que escombrava l’escaleta' AJUNT. DE VALLS
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 26 Mai 2018 10:08

Per tancar el cicle teatral dels mesos de febrer a maig d’aquest any, el director Joan Sors i el músic Ramon Bau ens porten una revisió en format de teatre musical del clàssic conte de 'La rateta que escombrava l’escaleta'. Ho faran aquest dissabte 26 de maig, a les 18 hores, al Teatre Principal de Valls, en el marc d’'El Principal familiar', amb aquesta lobra recomanada a partir de 4 anys.

La companyia vallesana El Replà Produccions presenta una adaptació musical completament innovadora de la clàssica rondalla. En aquesta, la rateta surt de la història cansada i avorrida que tothom expliqués el seu conte de la mateixa manera. Un dia va prendre la decisió de declarar-se en vaga indefinida fins que no s’atenguessin les seves peticions de canvi.

Amb la introducció d’elements quotidians en la faula creen una múltiple lectura per a totes les edats, i trenquen amb molts clixés, més socials que naturals. D’aquesta manera l’obra no només és per als més petits, sinó que també pot agradar als grans. A més, les adaptacions musicals en clau moderna, fan que tots els públics en puguin gaudir.

En definitiva, una versió completament renovada i divertida, musicalment atractiva, però sobretot, adaptada al segle XXI, combinant la moralitat de la història amb els corrents sociològics actuals.

El Replà Produccions

Des de 2008, El Replà Produccions es dedica a la creació i producció de teatre per a tots els públics. Aquesta neix amb la voluntat de dur a terme un teatre de qualitat, treballant sempre sobre el text original. A més a més, la companyia emfatitza especialment en la importància de la música en el teatre, tot fent una adaptació de cançons bastant conegudes amb un to enèrgic i actual que, deixant de banda la música infantil, deix a tothom bocabadat. Amb l’objectiu de crear un pont de diàleg entre pares i fills, intentant atreure totes les edats, aposten per una producció amb una format similar al del teatre per adults.

Horari ampliat de venda cada tarda

Per adquirir les entrades es poden utilitzar els tres canals habituals: www.ticketea.com (24 hores), tel. 902 044 226 i taquilles del Teatre Principal, obertes divendres de 12 a 13:30 h i també fins al dissabte 26 de maig diàriament totes les tardes de 18 a 21 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: