Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Minipop exhaureix les entrades anticipades

Com a novetats, incorpora un espai de networking al recinte del festival i se celebrarà la segona silent disco

Les últimes novetats del festival s'han presentat a la plaça Jacint Verdaguer de Tarragona Les últimes novetats del festival s'han presentat a la plaça Jacint Verdaguer de Tarragona JÚLIA ESTIVILL
Espectacles Júlia Estivill
Dimecres, 16 Mai 2018 13:39

El Minipop comença a instal·lar-se a Tarragona i ho fa omplint la plaça Verdaguer de ’31 mini instants’, l’exposició fotogràfica que s’inaugura aquest dimecres, a les 19:00 hores. L’estructura que servirà d’expositor per a les instantànies, que els més petits van captar de l’anterior edició del festival, amaga una petita sorpresa que podran endevinar aquells que l’observin des de les alçades.

Aquesta edició el festival ja ha exhaurit totes les entrades anticipades que hi havia a la venda i és que, abans que s’anunciés el cartell d’enguany, ja s’havien venut 1.300 entrades. La consellera de Turisme, Inmaculada Rodríguez, ha remarcat que l’èxit i la consolidació d’aquest festival “és fruit del treball d’un gran equip que planifica amb molt de temps i que s’ha guanyat la confiança dels artistes i del públic”. També ha volgut destacar que es tracta d’un festival únic a la demarcació i que la meitat dels assistents que van acudir al Minipop l’any passat eren de fora de Tarragona de manera que atrau també a un turisme de proximitat. Rodríguez també ha fet esment de la polsera del festival que permet accedir als monuments de Tarragona, i que compta amb descomptes a diversos restaurants i amb un 35% de descompte en els bitllets de RENFE.

Les novetats

Davant de la gran venda d’entrades, la directora del Festival Minipop, Núria Serrano, ha explicat que les taquilles estaran obertes des del dijous 31 de maig, un dia abans de l’inici del festival tarragoní que se celebra de l’1 al 3 de juny, perquè la gent pugui comprar els abonaments, des de 15 euros, i pugui adquirir la seva polsera. Com a novetat, i davant la demanda per part dels artistes, enguany s’instal·larà un espai de networking dins del recinte del festival. A més, se celebrarà una nova edició de la silent disco que “amb la voluntat d’obrir el Minipop i que impregni tota Tarragona es farà al mercat central” ha indicat Serrano. Per a realitzar-la es compta amb la col3laboració dels Dj’s de la Sala Zero de Tarragona.

Finalment, per tal d’homenatjar el mític espai de les palmeres, part de la instal·lació s’ha fet amb papallones d’origami fetes per gent del municipi per tal que els tarragonins sentin més seu el festival.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: