Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Minipop inunda la plaça Verdaguer de ’31 mini instants’

L’exposició és el resultat del taller creatiu de fotografia de la passada edició on una vintena de nens i nenes ofereixen la seva particular visió del festival

Els minireporters del festival Minipop Els minireporters del festival Minipop ROSA ROVIRA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Mai 2018 12:47

El Minipop ja ha arribat a Tarragona i a partir del dimecres, 16 de maig, inundarà la plaça Verdaguer amb una selecció de ’31 mini instants’ de la setena edició del festival captats per nens i nenes d’entre 8 i 12 anys. L’exposició s’inaugurarà oficialment el mateix dia 16, a les 19:30 hores, i es podrà visitar fins al 4 de juny.

La mostra, patrocinada per Repsol, és el resultat del taller creatiu de fotografia del Minipop 2017, està comissariada pels fotògrafs oficials del festival, Rosa Rovira i Jaime Rojas, i comptarà amb un catàleg dissenyat per l’artista Eva Jolis. L’exposició tracta les particulars visions dels 22 minireportes que van participar en les diferents sessions de l’activitat durant els tres dies de festival. Després d’escoltar les idees i consells dels especialistes, els petits fotògrafs van campar per tots els racons del recinte buscant les imatges més personals, diferents i originals. Les fotografies s’integraran dins d’una estructura de marcs de fusta ideada per l’arquitecte Pere Socias. La instal·lació a l’aire lliure estarà decorada amb una obra col·lectiva feta amb centenars de papallones de paper i amagarà una sorpresa que només es podrà descobrir des del cel.

L’acte d’inauguració anirà a càrrec de la directora del festival, Núria Serrano; el director de comunicació de Repsol, Pep Bertran; la comissària de la mostra, Rosa Rovira; i una de les autores de les fotografies, Teresa Fernández.

Els minireporters

Els autors de les fotografies són els minireporters Núria Busquets Egea, Sílvia Busquets Egea, Marcel Cayuela Dolcet, Isaac Colet Alcaraz, Andreu Cornudella Cucurella, Juno Dalmau Pérez , Teresa Fernandez Sáiz, Enric Garcia Marin, Josep Gonzalez Nieto, Roger López Beltrà , Victor Marceló Rodríguez , Bru Miralles Jiménez, Mila Miralles Jiménez, Paula Moreno Rodríguez , Anna Orriols Aguiló, Berta Orriols Aguiló, Aisha Paba Batista , Nil Ribalta Badia, Bruna Rocamora Sibina, Laura Sans Towse, Pere Socias Rovira, Adriana Viladomat Rosell.

Inscripcions al taller de fotografia

Segueixen obertes les inscripcions al taller de minireporters del Minipop 2018. Els nens i nenes de 8 a 12 anys que vulguin gaudir de l’experiència han de reservar plaça escrivint un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 27 de maig.

En aquesta edició, l’activitat durarà dos dies, ja que s’ha ampliat amb un taller de foto transfers. El primer dia els participants podran tombar per tot el festival, inclòs el backstage o l’escenari, per atrapar els millors instants i començar el procés per transferir una de les fotografies en una peça de fusta. El segon dia poliran l’obra i l’envernissaran per immortalitzar la imatge amb els millors acabats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: