Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La ‘Mexicaña’ arriba al Palau de Congressos de Tarragona

L’espectacle, on els espectadors podran gaudir de Mèxic en estat pur, tindrà lloc aquest diumenge 13 de maig, a les 20:00 hores

L'espectacle 'Mexicaña' es representarà diumenge al Palau Firal i de Congressos de Tarragona L'espectacle 'Mexicaña' es representarà diumenge al Palau Firal i de Congressos de Tarragona CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Mai 2018 18:20

La coreògrafa mexicana Viviana Sánchez ens presenta ‘Mexicaña’, un espectacle de gran expressivitat que, el diumenge 13 de maig, que tindrà com escenari l’auditori August del Palau de Congressos de Tarragona.

Sánchez ens endinsarà en el folklore mexicà a través de coreografies intenses i estilitzades. L’espectacle es tracta d’una mostra d’energia, força i color que fusiona dansa moderna, clàssica i folklòrica. Així doncs, es tracta d’un homenatge a un país ple de tradicions, llegendes i diversitat d’ètnies. La mostra, amb una durada de 90 minuts, ens narra escenes plenes de vistositat dels costums de la cultura mexicana.

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada per compra online a un preu a partir de 15 euros (despeses de gestió no incloses). També es podran comprar directament a la taquilla del Palau Firal i de Congressos el mateix dia de l’espectacle, a partir de les 19:00 hores, (accés per la porta A, meitat de les escales del Palau de Congressos).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: