Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’exhibició aèria, a punt per sobrevolar Tarragona

La iniciativa patrocinada en exclusiva per Repsol estrena aquest dissabte nou horari (18 h) i amplia l’espectacle amb la Patrulla Acrobàtica Jacob 52 i amb Àlex Balcells

Imatge d'arxiu de l'Exhibició aèria de Tarragona Imatge d'arxiu de l'Exhibició aèria de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Mai 2018 08:42

Tot és a punt perquè aquest dissabte, a les 18 hores, la façana marítima de Tarragona aculli la celebració de la sisena exhibició aèria de Tarragona, que tothom podrà gaudir des de qualsevol punt del litoral de la ciutat i, especialment, des del Balcó del Mediterrani i la platja del Miracle.

Precisament l’horari és la principal novetat d’aquesta sisena edició, ja que l’exhibició passa a celebrarse a la tarda per millorar la visibilitat dels avions. L’altra gran novetat rau en la quantitat d’avions que prendran part d’aquest gran espectacle. En aquest sentit Repsol, com a patrocinador únic d’aquest esdeveniment i amb la voluntat de potenciar l’acte tot coincidint amb l’any de celebració dels Jocs Mediterranis, ha redoblat el seu compromís per potenciar un espectacle únic i incomparable. Així, a banda de l’habitual presència dels pilots de l’equip Bravo3 Repsol, aquest dissabte també sobrevolaran el cel tarragoní els membres de la Patrulla Acrobàtica Jacob 52, així com Àlex Balcells, qui oferirà un espectacle en solitari.

Aquesta exhibició serà, un any més, l’avantsala perfecta d’una Bicicletada popular que oferirà novament dues opcions de circuit: el popular, de 17 km, i l’infantil, de 2’4 km. La Bicicletada és possible gràcies a l’organització del Patronat Municipal d’Esports, l’Ajuntament de Tarragona i el Club Ciclista Campo Claro, amb el patrocini de Repsol, BASF i Carrefour.

Els interessats a participar de la Bicicletada encara s’hi poden inscriure de manera presencial, a qualsevol de les seus del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona i a Carrefour Tarragona. A més, durant l’exhibició de vol acrobàtic hi haurà un estand d’inscripcions al Balcó del Mediterrani.

Aquests mateixos punts estan habilitats per a la recollida de dorsals per part d’aquells participants que van optar per la inscripció electrònica a www.labicicletada.cat. La inscripció online ja està tancada per raons logístiques, si bé el web segueix actiu per oferir tota la informació d’aquest esdeveniment.

Més de 2.500 aspirants als premis del sorteig

A hores d’ara, la 28a Bicicletada popular de Tarragona ja ha superat els 2.500 participants inscrits. Cal recordar que el dorsal és imprescindible per tenir accés a les bosses d’avituallament, obsequis directes i al sorteig de premis que, com cada any, clourà la celebració de la Bicicletada. A més, resulta de gran ajuda en cas de requerir assistència mèdica, sempre i quan l’usuari ompli el formulari que trobarà a la part posterior del seu dorsal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: