Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Joana Serrat i Mazoni al Festival 'Ja Veus'

Joana Serrat actuarà al Teatre el Magatzem dissabte al vespre i Mazoni al Claustre del Seminari diumenge a la tarda

Joana Serrat presentarà dissabte el seu últim treball 'Dripping Springs' al Teatre el Magatzem de Tarragona Joana Serrat presentarà dissabte el seu últim treball 'Dripping Springs' al Teatre el Magatzem de Tarragona CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 11 Mai 2018 19:07

L’activitat del Festival 'Ja Veus' de Tarragona seguirà aquest dissabte 12 de maig, a les 20:30h, amb l'actuació de Joana Serrat, que presentarà el seu últim treball 'Dripping Springs' al Teatre el Magatzem. L'endemà diumenge, a les 18:30h, és el torn de Mazoni, que oferirà un concert íntim i molt al Claustre del Seminari de Tarragona.

Joana Serrat presentarà al 'Ja Veus' un treball que és lloat unànimement per crítica i públic. Amb una veu que fascina i atrapa per igual, amb 'Dripping Springs' Joana Serrat recorrerà durant tot el 2018 prop d’una trentena de ciutats de l'Estat espanyol i el Regne Unit, amb parada en alguns dels festivals més importants com Sonorama Ribera, Crüilla Summer Festival o WAM. Tot això, després d’haver portat la seva música el passat any fins a altres països com Estats Units, Alemanya, Holanda, Bèlgica, França, Itàlia o Portugal. A Tarragona, la venda anticipada d'entrades serà a 10 euros, 12 euros a taquilla i 9 euros per als socis de la Cooperativa Obrera Tarraconense (COT). 

Després de consolidar-se com un dels grans noms de l’escena pop a Catalunya, Mazoni sorprèn amb un nou disc on torna a l’essència de la cançó acompanyat únicament de la seva guitarra i fent valer la seva veu. 'Carn, os i tot inclòs' és un viatge cap al cor de les cançons per mostrar-ne allò que n’és imprescindible: la melodia i la lletra. No obstant les influències estilístiques són molt variades i van des del pop més melòdic ('Part d’un tot', 'Sol') fins al rock més contundent ('Desig imbècil', 'Opinió respectable'). Pel que fa a les lletres trobem des de les narracions llargues en forma de conte, filles d’altres cançons de Mazoni ('Finis Terre') fins a lletres que tracten la part emocional ('Mal, mel i mil i una nits') passant per la seva visió de l’escena política ('Pedres').

Amb aquesta nova aventura, Mazoni, refunda el seu projecte per encarar nous reptes sense oblidar les cançons que l’han fet conegut com 'Eufòria', 'No tinc temps', 'La promesa' o la recent 'Ailodiu'. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada per 8 euros per 10 euros a taquilla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: