Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Calígula', 'Edipo Rey' i 'Dunas' al Teatre Tarragona

Les entrades dels tres espectacles que es presenten aquest estiu, en el marc del Programa Cultural dels Jocs, ja s'han posat a la venda

La primera obra que pujarà a l’escenari és ‘Edipo Rey’ de Sòfocles, dirigida per Denis Rafterformen, que forma part del Festival de Teatre Clàssic de Mèrida La primera obra que pujarà a l’escenari és ‘Edipo Rey’ de Sòfocles, dirigida per Denis Rafterformen, que forma part del Festival de Teatre Clàssic de Mèrida CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 11 Mai 2018 08:49

El Teatre de Tarragona acull, en el marc del Programa Cultural dels Jocs, dues obres de teatre i un espectacle de dansa. La primera de les obres que pujarà a l’escenari és ‘Edipo Rey’ de Sòfocles, dirigida per Denis Rafter, que es farà el dissabte 9 de juny a les 23:30 hores i el diumenge 10 de juny a les 19:00 hores.

La segona obra, ‘Calígula’ d’Albert Camus dirigida per Mario Gas, es presentarà el dissabte 16 de juny a les 21:30 hores i el diumenge 17 de juny a les 19:00 hores. Els dos espectacles formen part del Festival de Teatre Clàssic de Mèrida.

D’altra banda, el dijous 5 de juliol a les 20:30 hores, arriba el torn de la dansa amb ‘Dunas’, un espectacle de labailaora i coreògrafa María Pagès (Premio Nacional de Danza 2002) i el coreògraf i ballarí belga-marroquí Sidi Larbi Cherkaoui. En aquesta mostra ambdós coreògrafs uniran flamenc i dansa contemporània. 

Les entrades que s’han posat a la venda es poden comprar a través de la pàgina www.tarracoticket.cat i a les taquilles del Teatre Tarragona els dimecres d’11:00 a 13:00 hores i dijous i divendres d’11:00 a 13:00 hores i de 17:00 a 19:00 hores. També es podran adquirir una hora abans de l’espectacle al Teatre Tarragona.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: