Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Valls viu la moda' torna amb més força i novetats

Un centenar de models de totes les edats participaran en la desfilada del 19 de maig, al Pati, que enguany acabarà amb un "Fi de festa"

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i les organitzadores Rosa Batet - a l'esquerra - i Laura Pascual - a la dreta-, mostren el cartell d'enguany El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i les organitzadores Rosa Batet - a l'esquerra - i Laura Pascual - a la dreta-, mostren el cartell d'enguany JOSEP CARTANYÀ
Espectacles Josep Cartanyà
Dimarts, 08 Mai 2018 16:20

El Pati de Valls serà l'escenari d'una nova edició de 'Valls Viu la Moda', que se celebrarà el proper dissabte 19 de maig, a partir de les 21h. Enguany, la desfilada presentarà algunes novetats com una festa final. En total, es presentaran 18 passis amb les novetats de primavera i d'estiu del 2018 de la mà de 10 establiments participants.

L'organitzadora Rosa Batet ha remarcat "la diversitat de passis", que mostraran moda infantil i juvenil, puericultura, moda home-dona, perruqueria, sabateria, joeiria, roba interior i complements. Laura Pascual, responsable de la coreografia, ha destacat que "la posada en escena d'enguany serà més espectacular" i comptarà amb la participació de prop d'un centenar de models (25 joves 20 tops i 54 nens i nenes), que desfilaran en un espectacle que té previst una durada d'1 hora i 15 minuts.

Els establiments participants seran Nardo, Pluvinet, Cortés, Encants a Mida, Peuets, Asimètric, Chic Bebé, Dalni i Merceria Trini. També hi col·labora Twirling Valls i l' Escola de Dansa Adagi, que prepararan coreografies durant la desfilada.

Fi de festa

Enguany, com a novetat, el 'Valls Viu la Moda' també acollirà un "Fi de festa" de clausura amb l'actuació d'un DJ, foodtrucks i on s'oferirà un tast de vins, gràcies a la col·laboració de l'Associació de Restauradors de Valls i la DO Tarragona. Sobre aquest fi de festa, el regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, ha dit que ve motivat perquè "quan s'acabava la desfilada molta gent es quedava una estona a la plaça i vam creure convenient allargar la festa".

La festa del comerç de Valls compta amb el suport de les regidories de Comerç i Turisme i de Via Pública de l'Ajuntament de Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: