Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Petit de Cal Eril, aquest dissabte al Teatret del Serrallo

El concert del cicle ‘Ja Veus’ inicia un cap de setmana ple d’activitats al Port de Tarragona

Imatge promocional d'El Petit de Cal Eril Imatge promocional d'El Petit de Cal Eril CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 04 Mai 2018 17:44

Durant aquest cap de setmana, el Teatret del Serrallo continua la programació musical amb el cicle 'Ja Veus',  aquest dissabte 5 de maig, a les 20.30 hores, amb el concert d'El Petit de Cal Eril. Es pot accedir a les entrades mitjançant el web entradium.com. També en aquest mateix espai, diumenge 6 de maig, a les 12h, dins del cicle el Teatret de dansa, es fa l’espectacle Celebrem el dia Internacional de la dansa amb 'Dansartt'. Per accedir a aquesta celebració cal demanar les invitacions al web participo.cat atès que l’aforament és limitat.

D’altra banda, el Museu del Port organitza, amb les entrades exhaurides, Descobrint el port romà, passejada arqueològica, una passejada per la part baixa de la ciutat, amb un recorregut diferents indrets on s'han evidenciat vestigis del port romà i la seva activitat. L’explicació anirà a càrrec del catedràtic d'Arqueologia Clàssica de la Universitat Rovira i Virgili, Joaquin Ruíz de Arbulo, diumenge 6 de maig. És una activitat inclosa dins de Tarraco Viva.

El Tinglado 1 del Moll de Costa acull l’exposició “Atles” de l’artista Lourdes Fisa. En aquesta exposició, l’artista reuneix obra que ha treballat sobre diferents suports, tècniques i formats: pintura, gravat i estampació, imatge en moviment a la recerca d’espais superposats en perpetu estat de mutació. L’exposició juga a adaptar-se a l’entorn ubicat en un context portuari, on l’aigua és la protagonista i recopila col•leccions, fragments d’idees, laberints de trànsits interns inspirats en mapes i territoris, a la recerca de representacions espacials.

Al vestíbul del Museu del Port, també es pot veure la mostra fotogràfica “Compartint la mar amb... els Jocs del Mediterrani”, en l’horari habitual del Museu, amb entrada lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: