Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cançons populars i música de taverna al Casal Despertaferro

El Casal Despertaferro de Reus organitza un concert acústic del trio Julivert de Torredembarra, aquest dijous 3 de maig, a les 20:30h

El grup de Torredembarra Julivert El grup de Torredembarra Julivert CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 03 Mai 2018 08:31

El Casal Despertaferro de Reus acollirà, aquest dijous 3 de maig, a les 20:30h, el concert acústic del trio de Torredembarra Julivert, que oferirà el seu repertori desenfadat de versions de música popular i de taverna. Com habitualment es fa amb aquest tipus d’activitat que combina cultura, música, diversió i reivindicació, també hi haurà un toc gastronòmic, amb una selecció de pintxos.

Julivert és un grup format a Torredembarra per Sergi Clofent (violí), Gerard Torres (acordió diatònic) i Jordi Suñé (guitarra). La seva proposta es basa en el cant de versions ballables en català, occità, euskera i castellà de grups i artistes com Sisa, Lluís Llach, Skatalà, Esquirols, Nadau, Mikel Laboa, La Trinca, Paco Ibáñez, Maria del Mar Bonet, etc.

El grup, implicat en moviments socials, ha passat per desenes d’aplecs, fires, festes majors i concerts solidaris en els seus quatre anys de vida.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: