Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert del Cor Modern de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard al Teatre Principal

Els alumnes del cor vallenc presentaran aquest dijous 3 de maig, a les 19:30h, el seu projecte de curs

El Cor Modern en la seva actuació al Concert de Nadal de 2017 El Cor Modern en la seva actuació al Concert de Nadal de 2017 AJUNT. DE VALLS
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 03 Mai 2018 08:09

El Cor Modern de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard presentarà el seu projecte de curs amb un concert que tindrà lloc aquest dijous 3 de maig, a les 19:30h, al Teatre Principal de Valls. A l'actuació i hi participarà el cor format per una quarantena de joves d'entre 7 i 13 anys i un petit combo creat per a l'ocasió, amb Gabriel Llorach, guitarra, Arnau Benet, baix, i Gorka Gras, bateria. El recital estarà dirigit per Mireia Besora i comptarà amb Eloi Fort al piano, els dos responsables del cor.

El concert inclou tres cançons d'Steve Wonder i quatre cançons tradicionals catalanes arranjades per diferents músics (F. Pagès, J. Monné, M. Ventura i E. Molerto). Tot i que el cor fa anys que funciona, aquest curs s'ha regenerat i gairebé podem parlar d'un cor nou, perquè hi han entrat molts joves cantaires de l'Escola i s'ha hagut de treballar per cohesionar les veus i els colors vocals.

El passat mes de desembre, el cor va presentar un primer tast del nou tarannà del grup. Per aquest mes de maig tenen doble recital. El primer, aquest concert on actuaran sols. Per la setmana següent, i durant tot el cap de setmana, tenen previst un intercanvi amb els alumnes de l'Escola de Música Xamfrà de Barcelona.

El dissabte dia 12 serà una jornada de treball dels dos centres i es rebrà la formació específica de Michèle Alderete, reconeguda pedagoga musical, que treballarà amb aquests alumnes i també amb el cor Pom de Dalt de l'Escola, el que agrupa alumnes de 8 a 12 anys. Ja el diumenge dia 13 de maig i, a les 12:30h, al Centre Cultural Municipal tindrà lloc el concert amb els alumnes de Barcelona i el cor modern de Valls. Serà un concert de tornada de l'intercanvi que els cors van fer l'any passat en motiu del 50è aniversari del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.

Finalment, el Cor Modern participarà del concert de final de curs que tindrà lloc just abans de Sant Joan.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: