Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Cor Sant Esteve presenta 'Àfriques' a l'Auditori Josep Carreras

El cor oferirà música, ritme i dansa africana en el proper concert del dissabte 5 de maig, a Vila-seca

El Cor Sant Esteve El Cor Sant Esteve CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Mai 2018 21:20

L’Auditori Josep Carreras acull aquest dissabte 5 de maig, a les 21h, el concert “Àfriques” a càrrec del Cor Sant Esteve de Vila-seca.

Més de 50 països, més de 1.500 idiomes, més de 30 milions de quilòmetres quadrats i més de 1000 milions de persones. Àfrica és això i molt més: és el riu Nil, és la selva del Congo, les piràmides d’Egipte, el desert del Sàhara, és Nelson Mandela i Samuel Eto’o, però també, i sobretot, Àfrica és música, ritme i dansa.

El Cor Sant Esteve, dirigit per Charo García, i el Conjunt de Percussió Afro-cubana del Conservatori de Vila-seca, dirigit per Quim Miracle, ens faran viatjar a aquest enorme, desconegut i meravellós continent a través de la seva música. Comptaran amb la participació de Touty (cant i ball), el Sam i l’Iba (percussió i kora), i la direcció artística de Xavier Pastrana.

Cal recordar que les entrades es podran adquirir al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras des d'una hora abans de l'inici del concert i amb antelació, a la secretaria del Conservatori o al web de l'Auditori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: