Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover acull el concert solidari amb el gòspel d’Aba Taano a benefici dels orfes d’Uganda

L’actuació tindrà lloc, el dissabte el 28 d’abril, a les 21h, al Convent de les Arts

La formació Aba Taano actuarà dissabte al Convent de les Arts d’Alcover La formació Aba Taano actuarà dissabte al Convent de les Arts d’Alcover CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 27 abril 2018 08:42

La formació Aba Taano actuarà al Convent de les Arts d’Alcover aquest dissabte, 28 d’abril, a les 21h, presentant el concert ‘Veus de la Bella Àfrica Negra’. Es tracta d’un concert solidari on tota la recaptació de l’espectacle i del taller previ anirà a benefici del projecte solidari que es desenvolupa a Uganda amb el nom ‘Música Para Salvar Vidas’.

Gòspel, cant africà, pop, tot a capella, escenificant, mogut i amè. Una música diferent, un plantejament original, un repertori propi i moltíssimes taules són les característiques d’aquests cinc joves ugandesos que viatgen regularment havent realitzat centenars de concerts en els majors escenaris d’Europa des del 2998 i havent guanyat ja sis premis internacionals com la Medalla d’Or als World Chord Games 2014 de Riga.

Entrades

Les entrades per l’espectacle es poden adquirir a 12 euros -9 euros amb el Carnet del Convent de les Arts- a www.conventarts.cat, a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover i el mateix dia a taquilla des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

A banda, en el marc de l’Escola de l’Espectador, dissabte 28 d’abril, de 17:30h a 19:30h, a l’auditori del Convent de les Arts, es durà a terme el taller vocacional de gospel africà amb els membres d’Aba Taano dirigit a persones del món coral. El preu del taller més l’entrada al concert amb un pica pica cortesia de diversos establiments alcoverencs és de 30 euros.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: