Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus promociona la Fira del vi de Falset a ritme de jazz

El concert de Lluís Capdevila, aquest divendres 27 d'abril, al Jardí de la Casa Rull, servirà per presentar la fira a la ciutat

El músic prioratí Lluís Capdevila El músic prioratí Lluís Capdevila ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 26 abril 2018 19:41

Els Ajuntaments de Falset i Reus es tornen a agermanar aprofitant l'esdeveniment vinícola a la capital del Priorat, la Fira del vi de Falset.  Enguany, i per tal de donar continuïtat a la col·laboració iniciada l'any passat i aprofitant la celebració de Reus Ciutat de la Música 2018, s'ha volgut que l'intercanvi el protagonitzés la música i és per això que s'ha previst l'actuació del pianista Lluís Capdevila, aquest divendres dia 27 d'abril, a les 20:30 h, al Jardí de la Casa Rull.

L'acte de presentació de la Fira del vi de Falset a Reus permetrà gaudir també d'un tast de vins de la DOQ Priorat i de la DO Montsant, a més de la presentació d'una tapa de l'oli de la DOP Siurana.

La Fira del vi de Falset es fa els dies 4, 5 i 6 de maig. La presència de Reus a la Fira serà el dia 5 de maig, a les 20:30 h, amb una actuació musical dels grups Canya d'Or i Brass.

Lluís Capdevila

El pianista Lluís Capdevila va créixer per les vinyes del Priorat. La seva recerca de llibertat, expressió i creativitat aviat el va connectar a la improvisació i la composició. La música de jazz el va portar a Nova York, on va assistir a l'Aaron Copland School of Music (amb ajuda d'una beca Fulbright) i va rebre un títol de Doctor en Arts Musicals per la Universitat de Stony Brook.

Amb seu a Manhattan, va compartir l'escenari amb els músics consolidats Ray Anderson, Ugonna Okegwo i Elliot Zigmund i els talents emergents Stan Killian, Bryan Copeland i Kush Abadey en sales com el Bar 55, Whynotjazz, Harlem Tavern i l'agulla de Cleopatra.

El seu disc debut 'Diaspora (versió de 2016)' presenta les seves composicions originals i els talents de Petros Klampanis (baix) i Luca Santaniello (bateria).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: