Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert solidari a l’Auditori Josep Carreras amb el gòspel a capella d’Aba Taano

El concert tindrà lloc el proper diumenge 29 d'abril i destinarà el benefici a un projecte solidari a favor de la gestió d'un orfenat a Uganda

El grup de gòspel a capella Aba Taano El grup de gòspel a capella Aba Taano CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 26 abril 2018 08:38

L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà dins la seva programació de primavera el quintet de gòspel ugandès Aba Taano (significa "els cinc"), el proper diumenge 29 d’abril a les 19.00 h.

El grup Aba Taano canta gòspel africà, a més de temes del gòspel americà, amb un plantejament absolutament diferent. Dansa, ritme i veu són els ingredients principals d’aquest concert, i el públic es contagia de l’alegria i l’energia positiva que transmeten. La seva qualitat vocal és indiscutible i la profunditat de les seves veus, única.

Els beneficis dels seus concerts van destinats al projecte solidari “Música per salvar vides” el qual gestiona un orfenat a Uganda. Aquest orfenat ajuda directament a una trentena de nens i nenes orfes, que viuen en condicions desfavorides. El projecte potencia la música i la dansa perquè aquests infants es formin i puguin tenir un futur digne al seu propi país. De fet, Aba Taano representa la principal font de finançament del projecte i un punt molt important de recolzament professional pels nens i joves.

Els cinc joves que formen el grup (Nabbale, mezzo; Patrick, alt; Mayanja, baix; Kamogga, baix i Ssenteza baix i director) han aconseguit el reconeixement unànime del públic i sis prestigiosos premis internacionals. Entre d'altres, el juliol de l’any 2014, la medalla d’Or en les Olimpíades de la Veu de Letònia i, el desembre de 2015, la medalla d’Or del Concurs “Cantate Domino”, a Lituània. Actualment, competeixen al Concurs International “A Capella contest”, a Leipzig, Alemanya.

Aba Taano arriba a Vila-seca aprofitant la seva gira per l'Estat espanyol. No és la primera vegada que actuen a Catalunya: Sagrada Família (2014), Tarragona i la Riera de Gaià (2015); Reus, Salou, Mont-roig del Camp, Girona, Figueres, a la Universitat Ramon Llull i a la basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona (2016-2017).

Les entrades es podran adquirir al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras des d'una hora abans de l'inici del concert i amb antelació, a la secretaria del Conservatori o al web de l'Auditori www.auditorijosepcarreras.cat.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: