Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rosendo farà parada a Tarragona en la gira del comiat

El veterà rocker serà el cap de cartell del II Festival Tony Urbano, que tindrà lloc aquest dissabte 28 d'abril a la Tarraco Arena Plaça (TAP)

Rosendo Mercado Rosendo Mercado INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 25 abril 2018 18:59

Rosendo torna a la Tarraco Arena (TAP) tres anys més tard i encapçala el cartell de la segona edición del Festival Tony Urbano. El veterà de gairebé 64 anys, farà la última parada, el proper dissabte 28 d'abril, a la TAP de Tarragona, en la gira de comiat 'Mi tiempo señorías', en què inclou cançons del seu últim disc, ‘De escalde y trinchera’, i de tota una vida artística.

L'històric rocker serà el nom propi d'un festival en homenatge al tarragoní Tony Urbano, amb qui va compartir aventures musicals amb Leño. A més de Rosendo, pujaran a l'escenari de la TAP, Luis Auserón (Radio Futura), Leize i Maneras de Vivir (banda tribut a Leño), que completen el cartell de l’esdeveniment organitzat per la promotora Zero Produccions.

El festival s'iniciarà a les 19:45h, tot i que s'obriran les portes a les 19:00h. L'ordre de les actuacions serà: Luis Auserón (19:45h), Maneras de Vivir (21:00h), Leize (22:00h) i Rosendo (23:30h).

La compra d'entrades es pot fer a través d'aquest enllaç

El patriarca del rock urbà

Ni cremar ni esvair-se, deixar-ho al capdamunt. Rosendo Mercado, el patriarca del rock urbà, aparca la vida a la carretera i ho fa amb la gira de comiat 'Mi tiempo señorías...'.

Des que al capdavant de Leño encapçalés la revolució del rock & roll en castellà, establint les bases d'una manera de viure, Rosendo s'ha forjat una llegenda de roquer carismàtic i insubornable amb un cançoner inconformista que ha acompanyat diverses generacions.

Després de 45 anys en l'ofici, en el moment més sòlid de la seva carrera, Rosendo es pren un respir en un camí que no coneix el punt i a part i queda en punts suspensius... Amb el seu permís, senyories.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: