Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba 'La reina de la nit' al Teatre Fortuny

 

El concert d'aquest dimarts és una producció de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae, que estarà acompanyada per la soprano Sara Blanch

L'Orquestra Simfònica Camera Musicae i la soprano Sara Blanch -a la imatge- interpretaran aquest dimarts  'La reina de la nit' L'Orquestra Simfònica Camera Musicae i la soprano Sara Blanch -a la imatge- interpretaran aquest dimarts 'La reina de la nit' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 24 abril 2018 08:06

El Teatre Fortuny tornarà a aixecar el teló aquest dimarts 24 d'abril, a les 21:00 h, amb l'obra 'La reina de la nit', una producció de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae, dirigida per Edmon Colomer, i que en aquesta ocasió estarà acompanyada de la soprano Sara Blanch.

El repertori estarà format per l'Obertura 'Don Giovanni, KV 527', de Mozart; l'ària de 'La reina' de 'La Flauta Màgica', també de Mozart; diferents àries d'òpera i concert del mateix compositor, i finalment, la 'Simfonia núm 2, op. 36', de Beethoven.

Les entrades es poden adquirir a la taquilla del teatre o a la web teatrefortuny.cat i costen 25 euros, 15 euros i 10 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: