Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Crim actuaran "Sense Excuses" a la Sala Zero

El grup de punk rock català avançarà aquest divendres a Tarragona el disc que sortirà l'endemà mateix al mercat

Els components de Crim Els components de Crim BCORE
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 20 abril 2018 08:17

Crim publicarà al mercat el disc 'Sense Excuses' el 21 d'abril, però un dia abans, aquest divendres 20, a les 22:30h, el presentaran a la Sala Zero de Tarragona.

A aquest EP han anat a parar dues cançons originals, 'Sense Excuses' i 'Mai vam ser especials', i dues versions que acostumen a fer en directe i que es deixen notar en les influències del grup, 'Prince Of The Rodeo' de Turbonegro i 'Watch Your Back' de Cock Sparrer. Probablement, Crim sigui actualment la banda de punk rock català més en forma del moment. Per mèrits propi, ja que han signat més himnes en els dos discos anteriors, especialment en 'Blau sang, vermell cel', que molts grups en tota la seva carrera.

'Sense Excuses' veurà la llum de la mà de BCore, Tesla HFMN, Contra Records i Pirates Press Records i comptarà amb una edició en vinil de quatre colors diferents, un per cada segell. Després del concert de Tarragona, iniciaran una gira europea i una altra nord-americana, aquesta última com a acompanyants de Bad Co Project.

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada per 9 euros (més despeses) a Tarragona Explore i 12 euros a taquilla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: