Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pablo Alboran, Duo Dinámico, Serrat i Loquillo al Festival d’Estiu de Tarragona

El festival aglutina sota un mateix paraigües la programació de tots els espais de la ciutat / L’estat de la carpa del Camp de Mart no afectarà als espectacles

Pablo Alborán actuarà el 8 d’agost a la Tàrraco Arena Plaça (TAP) Pablo Alborán actuarà el 8 d’agost a la Tàrraco Arena Plaça (TAP) CEDIDA
Espectacles Júlia Estivill
Dimecres, 18 abril 2018 16:14

De juliol a setembre la ciutat de Tarragona comptarà amb tot un conjunt de multiestils musicals per a tots els públics, gustos i edats. A més, també s’inclouen disciplines com la dansa, el teatre i el cinema.

En aquesta edició, el festival presenta un cartell global amb els espectacles programats, al llarg de l’estiu, a tots els espais de la ciutat. Així doncs, la música omplirà el Port Tarraco, el Camp de Mart, la TAP, la Capsa de Música, la sala Zero i el Teatre de Tarragona. D’aquesta manera, l’Ajuntament actua de paraigües per a sumar esforços i oferir un festival amb caràcter. La consellera de Cultura i Festes, Begoña Floria, ha explicat que “la voluntat és que el Festival d’Estiu incorpori tots els agents culturals i espais de la ciutat”, d’aquesta manera s’aconsegueix una cobertura de marca i promoció conjunta que ajuda a Tarragona a “integrar-se com a marca de festivals de Catalunya” ha afegit.

D’altra banda, la programació s’adapta al calendari d’actes establert durant l’estiu per tal de donar una oferta cultural coordinada. A més, el Festival es veu com una oportunitat “que ens permet arribar a nous públics i moure públics que durant la resta de l’any no consumeixen cultura” afegeix Floria. Per tal de diferenciar-se, el festival “pren cultura com a promoció del territori” explica Floria. Per això, inaugurarà el cartell el cantautor Joan Dausà i, la programació comptarà amb la Banda Unió Musical de Tarragona i la Banda Simfònica de Reus, que presentaran ‘Mà a mà’ i el recital de la Jove Orquestra InterComarcal JOIC que serà en benefici de la Lliga contra el càncer. Per últim, es recupera la marató de cinema on Frankenstein serà el protagonista amb motiu dels 200 anys de l’edició de la novel·la de Mary Shelley.

Enguany es recupera el Camp de Mart com a espai principal del festival sense que l’estat actual de la carpa afecti la programació. Floria assegura que “l’informe tècnic diu que si bé està vella hi ha garantia que l’estructura aguanti”. Tot i això, aprofitant els Jocs, es milloraran els accessos i part de la infraestructura escènica del Camp.

El Festival d’Estiu compta amb un pressupost 150.000 euros, dels quals 80.000 euros els aporta l’Ajuntament, 68.000 euros la Diputació i la resta, d'inversió dels agents.

La programació

A l'escenari del Teatre Auditori del Camp de Mart hi actuaran el Duo Dinámico (21 de juliol), Joan Manuel Serrat (4 d’agost), Sergio Dalma (9 d’agost), Sara Baras (18 d’agost) i Dàmaris Gelabert (25 d’agost).

Al Teatre Tarragona ho faran Joan Dusà (14 de juliol), Banda Unió de Tarragona i Banda Simfònica de Reus (15 de juliol), Jove Orquestra InterComarcal JOIC (22 de juliol), Big Sam’s Funky Nation (28 de juliol) i Kepa Junkera (16 de setembre).

A la Tarraco Arena Paça (TAP) hi actuaran Loquillo (6 de juliol), Festival 'A cop de rock' (20 i 21 de juliol), Morat (26 de juliol), Pablo Alborán (8 d’agost), Ara Malikian (11 d’agost) i Dani Martín (15 de setembre).

La Capsa de Música comptarà amb la Capsa Músic Festival, 19a edició (18 d’agost), Sona 9, semifinal (14 de setembre) i Capsa i Jazz Club: Memorial Tete Montoliu (23 de setembre).

El Port Tarracao Sunset Festival 2018 ofereix música en viu i espectacles d’arts escèniques, del 8 de juliol fins al 2 de setembre, mentre que el Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT) serà, del 12 al 21 de juliol, a diversos espais de la ciutat.

La Sala Zero ofereix Obscure – tribut a The Cure (15 de setembre) i Whole Lotta Band – tribut a Les Zeppelin (21 de setembre).

Les entrades per a la majoria dels espectacles es poden adquirir a través de Tarragona Explore.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: