Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Tarragona Història Viva' dóna pas a 'Amfiteatrvm'

Del 27 de juliol al 25 d’agost, es faran deu representacions de l’espectacle / Les obres que s’estan realitzant a l’amfiteatre no afectaran la celebració de l'acte

La consellera de Turisme, Inma Rodríguez i el gerent del Patronat Municipal de Turisme, Angel Arenas. han presentat la nova marca i imatge 'Amfiteatrvm' La consellera de Turisme, Inma Rodríguez i el gerent del Patronat Municipal de Turisme, Angel Arenas. han presentat la nova marca i imatge 'Amfiteatrvm' MAURI FERNÁNDEZ
Espectacles Júlia Estivill
Dilluns, 16 abril 2018 16:39

Tarragona Turisme ha presentat 'Amfiteatrvm' com la nova marca i imatge de l’espectacle de recreació històrica inclòs en el marc del programa 'Història Viva' i, que aquest any, s’integra al Programa Cultural dels Jocs Mediterranis.

Aprofitant la projecció de la ciutat que proporciona la celebració dels Jocs Mediterranis, Tarragona Turisme aposta per renovar completament l’espectacle no només pel que fa a contingut sinó també d’imatge i marca. L’objectiu d’aquest canvi és potenciar la marca per tal d’atraure públic de diferents països i edats i alhora facilitar-ne la identificació amb l’espectacle i amb l’espai on es durà a terme. La consellera de Turisme i presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inma Rodríguez, ha explicat que amb 'Amfiteatrvum' es vol "reforçar la imatge icònica de la ciutat que la posiciona com a ciutat mediterrània Patrimoni de la Humanitat". A més, amb la integració de l’espectacle dins del Programa Cultural dels Jocs ‘aprofitem les possibilitats de promoció i notorietat que ens ofereix aquest fet’ ha afegit Rodríguez.

Tenint en compte l’exitosa experiència de l’any passat on hi van assistir més de 5.000 espectadors, -un de cada quatre era estranger,- i el fet que durant el mes d’agost es van exhaurir les entrades, s’ha optat per incrementar el nombre de representacions. Així doncs, aquesta edició comptarà amb un total de 10 representacions que tindran lloc tots els divendres i dissabtes des del 27 de juliol al 25 d’agost, a les 22:00 hores. A més, les actuacions es faran en català, castellà, anglès i francès per facilitar-ne la comprensió a tots els assistents.

'Amfiteatrvm' seguirà en línia amb els relats de les edicions anteriors de 'Tarragona Història Viva' de manera que es mantindrà el relat de ciutat mediterrània de la història viva però dotant-la de més elements tecnològics per tal d’oferir un espectacle més innovador. Així doncs, es continua apostant per un únic espectacle durant tot l’estiu: "Volem oferir una experiència cultural atractiva i una eina de promoció de la ciutat", explica Rodríguez.

L’actuació que s’està fent a l’amfiteatre per les esquerdes que hi van aparèixer no afectarà la celebració de l’espectacle.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: