Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard presenta la "Suite de l'Aigua"

Es tracta d'una proposta interdisciplinar de l'aula de piano de l'escola vallenca a partir de l'obra de la compositora Carlota Baldrís

Carlota Baldrís en un assaig a l'EMM Robert Gerhard de Valls Carlota Baldrís en un assaig a l'EMM Robert Gerhard de Valls AJUNT DE VALLS
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 14 abril 2018 17:27

Aquest diumenge 15 d'abril, a les 12:30h, tindrà lloc al Teatre Principal de Valls un recital de piano amb la 'Suite de l'aigua', de Carlota Baldrís. L'espectacle, que combina música en directe amb una projecció audiovisual, està pensat per a alumnes de piano de nivell mitjà i s'interpreta en agrupacions a quatre mans.

En el recital hi prenen part una vintena d'alumnes de l'Escola que, des de fa uns mesos, estan preparant les obres que interpretaran i que en dues ocasions han rebut la visita de la compositora Carlota Baldrís, que ha fet un seguiment de la interpretació que en preparen els alumnes i ha donat pistes i consells de sobre aquesta obra a través de dues sessions que s'han realitzat a l'Escola els mesos de març i abril.

La 'Suite de l'aigua'

La 'Suite de l’Aigua' està inspirada en l'estudi de Masaru Emoto sobre l’efecte que les paraules i la música i les emocions poden provocar en l'aigua i, per tant, en les persones. És un mirar l'aigua des d'una altra òptica, per veure'n la importància i el seu valor, inimaginable i sense preu.

L'obra s'estructura a model de la suite, com un seguit de danses, però passat pel filtre contemporani, de manera que cada dansa acaba sent una petita càpsula que es connexionen a partir d'obres d'autors transcendentals de la literatura musical, de manera que constitueixen també una connexió/homenatge. Aquests autors són Haendel, Bach, Mozart i Chopin.

El concert anirà a càrrec dels alumnes de piano de l’EMM Robert Gerhard coordinats per Rosa M. Segarra i Gemma Batalla. La composició musical és de Carlota Baldrís, la producció musical de Linus Urpí Creació i la projecció audiovisual de Pau Casanovas. Aquesta obra es va estrenar el 2014 a l'Auditori de Barcelona sota la direcció de Joan Font.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: